Betaalbare designer kleding: hier vind je het perfecte cadeau!

goedkope betaalbare designer kleding online

Betaalbare designer kleding: hier vind je het perfecte cadeau!

Hoe vind je online betaalbare designer kleding? Check deze tips en vind bijvoorbeeld een fraai cadeau voor Valentijnsdag!

goedkope betaalbare designer kleding online

Is jouw special lady dol op designer kleding en doet ze niets liever dan kijken naar Gucci, Prada of Chloé? Of gaat jouw vriendin spontaan kwijlen als ze accessoires van Christian Dior tegenkomt? Dan weet je natuurlijk meteen het perfecte cadeau voor haar verjaardag!

Er is alleen één klein probleempje: designer kleding en designer accessoires zijn niet voor iedereen even betaalbaar… En dus kom jij dit jaar maar weer aan met een lingeriesetje of speeltje van Pabo, waarbij zij denkt “het draait ook altijd om seks…” Of niet?

Te mooi om waar te zijn: té goedkope designer kleding

Designer artikelen zijn meestal behoorlijk prijzig, maar gelukkig zijn er methodes om goedkoper aan echte merkkleding te komen. Er zijn echter twee dingen waar je op moet letten: dat de spullen niet “van de vrachtwagen gevallen zijn” of dat je nepartikelen geleverd krijgt. In beide gevallen zijn de artikelen vaak zó laag geprijsd dat je eigenlijk zelf ook wel weet dat het niet realistisch is. In het eerste geval maak je je schuldig aan heling, waarvoor je een hoge boete kunt krijgen. Laten we het zo zeggen: als je betrapt wordt op heling had je voor dat geld heel wat designer kleding kunnen kopen. In het tweede geval heb je geld uitgegeven aan nep producten. En hoewel jij dat misschien niet ziet, zal je vrouw er in no time achter zijn en het je niet in dank afnemen! Dus hoe vind je dan wél betaalbare designer artikelen?

goedkope betaalbare designer kleding online

Aanbiedingen en outlets

Er zijn altijd wel aanbiedingen te vinden waarbij designer kleding of designer accessoires worden voor een zacht(er) prijsje beschikbaar zijn. Ook hier is het belangrijk dat je even goed oplet of je wel te maken hebt met betrouwbare winkels of webshops. Verder moet je ook even prijzen vergelijken: sommige aanbieders beweren dat iets in de aanbieding is terwijl de spullen ergens anders precies even duur zijn. Ook in outlets vind je producten met kortingen, vaak omdat het gaat om mode uit het vorige seizoen (of ouder). Je vindt hier dus best interessante aanbiedingen of kortingen tussen, waarmee je een mooi cadeau kunt scoren voor je vrouw of vriendin.

Tweedehands betaalbare designer kleding

Een andere optie is tweedehands zoeken naar betaalbare designer kleding. Dit kun je doen via bijvoorbeeld marktplaats of ebay, maar de kans op oplichting is dan helaas vrij regelmatig behoorlijk. Aanbieders laten jou eerst betalen en sturen vervolgens de producten nooit op, of sturen je producten die beschadigd zijn. Je kunt dus beter kijken bij webshops als rebelle.com. Deze webshop biedt dezelfde zekerheden als webshops die nieuwe producten verkopen en de kwaliteit is dus gegarandeerd. Omdat de spullen tweedehands zijn, zijn ze een stuk betaalbaarder dan de nieuwste collecties.

Wil jij je vrouw of vriendin eens extra verwennen met designer kleding of accessoires? Dan weet je nu hoe je voordelig aan die spullen kunt komen op een eerlijke en verantwoorde manier en zonder risico te lopen. Gun haar dus die prachtige Louis Vuitton tas van Rebelle, Prada blouse of Chanel laarsjes – wie weet waar ze jou mee zal verrassen!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram