Valentijnskorting op THE SUB® thuistap met 16 liter bier én accessoires

Valentijnskorting op THE SUB® thuistap met 16 liter bier én accessoires

Koud bier uit je eigen thuistap – perfect tijdens een romantische Valentijnsavond en daarom hebben wij de Heineken THE SUB thuistap met korting!

Heineken Sub korting valentijn cadeautip mannen

Valentijn staat voor de deur en betekent dat we weer op zoek moeten naar zoetsappige cadeau ideeën. Speciaal voor jullie hebben we iets fraais heren: THE SUB thuistap van Heineken (Red Edition), 16 liter bier én accessoires voor slechts €189.

Dit betekent dus tijdelijk maar liefst 24% korting! Liefde gaat door de maag, dus gun je partner of jezelf vers bier gekoeld tot 2°C uit deze blinkende, rode thuistap.

Tip: laat jouw special lady deze post zien!

THE SUB thuistap is verkrijgbaar in verschillende designs en speciaal voor Valentijn is er deze must-have speciale Red Edition. Heineken werkte samen met Krups om de tap te ontwikkelen en te produceren. Het resultaat: een compacte, gemakkelijke, maar vooral stijlvolle thuistap. Steek de stekker in het stopcontact en geniet vervolgens van een koel, zelfgetapt biertje.

Heineken The Sub korting Valentijn

Ruim aanbod wereldbieren
Het mooie van de thuistap is dat we naast het lekkere Heineken bier ook van andere bieren kunnen genieten. Er is een ruim aanbod van wereldbieren op de website te vinden. Deze worden aangeboden in TORPS®, kleine biervaten van twee liter. Oh, en na het openen van de TORP blijft het bier minimaal 15 dagen vers. Die twee liter hoeft dus niet direct op.

THE SUB Valentijnsbundel
Om bierfans tegemoet te komen heeft THE SUB deze periode een speciale, liefdevolle aanbieding. Koop THE SUB Valentijnsbundel met €60 korting (dat is dus 24% korting!).
Zo heb je voor €189 THE SUB Red Edition, 4 Heineken® TORPS, 4 Affligem® Blonde TORPS, 4 bierglazen en een afschuimer. Oh, de aanbieding loopt tot en met 14 februari 2017, dus handel snel. Krijg je vrouwlief niet in beweging? Je mag ook zelf gebruik maken van de deal!
Proost!

Meer info over de Heineken THE SUB thuistap met korting en gelijk bestellen via:

https://nl.the-sub.com/nl/aanbiedingen

Heineken Sub korting valentijn cadeautip mannen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram