‘Scarface’ Remake: Diego Luna van ‘Rogue One: A Star Wars Story’ speelt Tony Montana

‘Scarface’ Remake: Diego Luna van ‘Rogue One: A Star Wars Story’ speelt Tony Montana

Diego Luna zal naar verluidt de hoofdrol van Tony Montana spelen in de aankomende Scarface remake.

 

Het nieuws komt na maanden van speculatie, na de aankondiging van het maken van de remake begin vorig jaar.

De iconische film van regisseur Brian De Palma uit 1983 – die zelf een remake was van de originele 1932 film losjes gebaseerd op Al Capone – had met Al Pacino de hoofdrolspeler als Tony Montana , een Cubaanse drugsbaron in 1980 Miami.

Diverse bronnen melden dat, hoewel de film nog steeds slechts in het stadium is van het script schrijven, de Mexicaanse acteur Diego Luna – die we kennen als Cassian Andor in Rogue One: A Star Wars Story – is vastgelegd om verder te gaan waar Al Pacino was gestopt.

Drafts van het script schijnen te suggereren dat de film zich in Los Angeles zal afspelen en dit keer zal draaien om de opkomst en neerval van een Mexicaanse immigrant. Klinkt wat ons betreft niet als een remake van Scarface, maar we laten ons graag verrassen.

Scarface remake Diego Luna Tony Montana

De nieuwe Scarface film zou aanvankelijk worden geregisseerd door Antoine Fuqua (The Magnificent Seven), totdat hij zich terug moest trekken als gevolg van een agenda issue; dit in het kader van zijn vervolgfilm van The Equalizer met Denzel Washington..

De film moet nog een officiële release datum krijgen, dus stay tuned voor meer informatie en de naderende Scarface remake trailer.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram