Droomhuis: Crown House door 81.WAW.PL architecten

Droomhuis: Crown House door 81.WAW.PL architecten

Vandaag in onze Droomhuis rubriek de Crown House, van de hand van het architectenbureau 81.WAW.PL.

 

Dit is de reden waarom we van van de wereld van architectuur houden; de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het ontwerpen.

Het Poolse architectenbureau 81.WAW.PL heeft met dit ontwerp de wereld van design bij de hoorns gepakt. Het concept is scherp, hoekig, met een dramatische daklijn en scherp gesneden ramen.

 

Rustend op een meer, ontstaat er een contrast-effect op de natuurlijke omgeving. De scherpe lijnen en witte muren benadrukken de nevenschikking ten opzichte van de ruige bergachtige achtergrond. Gasten rijden naar de rand van het meer, waar ze toegang tot een privé-garage van het huis.

 

Het dek is eenmaal binnen de belangrijkste attractie. Een scherpe driehoekige basis die zich uitstrekt van het huis tot in het meer, biedt een geweldige omgeving om een groep gelukkige vrienden te vermaken of om simpelweg de natuurlijke omgeving te waarderen.

 

De Crown House wam op de eerste plaats in de 2015 World Architecture Community’s International Competitie en was een finalist in Architizer’s A+ awards. Wij snappen waarom dit huis pure huizenporno is en wooninspiratie biedt.

 

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram