De Top 5 Chinese webshops van dit moment!

top 5 betrouwbare chinese webshops met ideal

De Top 5 Chinese webshops van dit moment!

Onze Top 5 Betrouwbare Chinese Webshops met iDeal en gratis verzenden!

top 5 betrouwbare chinese webshops met ideal

Op zoek naar Chinese webshops met iDeal?

Ben je op zoek naar Chinese webshops die betrouwbaar zijn? Hier betaal je minder voor je producten, maar heb je goede kwaliteit voor weinig!

Hieronder vind je de top 5 Chinese webshops van dit moment. Chinese webshops met kleding, interieur, fashion, sneakers, elektronica en nog veel meer.

Dit is de huidige top 5 betrouwbare Chinese webshops, waaronder betrouwbare Chinese webshops met iDeal.

Top 5 Betrouwbare Chinese webshops

Hieronder onze lijst met Chinese webshops; betrouwbare Chinese webshops met iDeal en goede bezorgvoorwaarden.

Aliexpress

betrouwbare chinese webshops met idealAliexpress is een van de meest populaire webwinkels in Nederland. In deze webshop kunnen er voordelige producten uit China besteld worden. Waarom bestellen bij Aliexpress? Er is een buyer protection van aankoop tot levering. De producten zijn niet enkel zeer voordelig, maar ook van goede kwaliteit.

Bovendien is de winkel niet enkel populair bij ons in Nederland, maar ook in China. Met een aanbod van meer dan 6.000 verschillende categorieën zijn ze een partner van formaat. Het aanbod is erg gevarieerd; Elektronica, Fashion, Speelgoed, Sieraden en veel meer. Tot slot gaat de verzending naar Nederland vrij snel en komen er geen vrijwel geen verzendkosten bij.

Klik hier om te shoppen bij Aliexpres.com

GearBest.com

Bij GearBEst.com is de visie simpel: om de premium online elektronica reseller te worden door een ongeëvenaarde selectie van de beste gadgets, een onverslaanbare winkel beleving, snelle verzending en uitzonderlijke klantenservice van boven verwachtingen.

GearBest.com is gespecialiseerd is consumenten elektronica, gadgets en herenmode. De online catalogus wordt voortdurend uitgebreid met de nieuwste en coolste gadgets. Deze worden iedere dag toegevoegd om er zeker van te zijn dat de consument zijn Tech fix krijgt.

GearBest.com biedt gratis verzending wereldwijd op iedere bestelling. Het enige wat je hoeft te doen is winkelen, ontvangen en genieten van de bestelling in stijl. Oh, er is ook 45 dagen “no-questions-asked” geld terug garantie. De meeste producten vallen ook onder de één jaar reparatie en vervanging garantie.

Klik hier om te shoppen bij GearBest.com

betrouwbare chinese webshops met ideal

Tomtop.com

Is opgericht in 2004 en is een webshop met Chinese producten voor de beste prijs. Zo kun je bij Tomtop.com onder andere terecht voor videogames, computeraccessoires, mobiele telefoon accessoires, kleding, huis- en tuinartikelen, sieraden, mediaspelers, auto-accessoires, RC modellen en accessoires. Tomtop.com is voortdurend bezig met het uitbreiden van het assortiment om zo aan de wensen van de klanten te kunnen blijven voldoen.

Tomtop.com is een ‘Gold supplier’ van Alibaba sinds 2006. Dit is een verklaring van een derde partij genaamd ACS. Zij geven dit zogeheten ‘TrustPass’ certificaat alleen aan bedrijven die geverifieerd en gecontroleerd zijn door de ACS. Dit certificaat toont aan dat alle gegevens correct zijn en het bedrijf wettelijk geregistreerd is en dus legitiem is. Tomtop.com wordt dan ook sterk aanbevolen door Alibaba.

Klik hier om te shoppen bij Tomtop.com

DealExtreme

Deze webshop bestaat sinds 2006. Ook deze Chinese webshop telt ondertussen al heel wat tevreden klanten. DX.com heeft 1 van de grootste catalogussen in de branche, met meer dan 4000 categorieën, 110.000 producten en dagelijks 150 toevoegingen.

Enkele voordelen van deze webshop zijn gratis verzending van iedere bestelling. Bovendien is er een track en trace code bij een bestelling boven de 15 euro. Deze webwinkel heeft een heel groot assortiment en zorgt voor een relatief snelle levering.

Bovendien heeft deze webwinkel vrijwel nooit klachten over defecte producten. Wel iets aan de hand? DealExtreme heeft 5 daagse ‘dead on arrival’ garantie, hebben de meeste producten een 90 dagen free defect replacement garantie en 150 dagen repair garantie. Tot slot is de support 24/7 dan ook super bij deze webshop.

Klik hier om te shoppen bij DealExtreme.com

betrouwbare chinese webshops met ideal

Alibaba

Op Alibaba (een handelsplatform) kunnen inkopers in contact komen met Chinese fabrikanten. Dit is dus niet zozeer gericht op consumenten. Het is de grootste marktplaats van de wereld en biedt meer dan 360 miljoen producten aan van meer dan 2 miljoen aanbieders wereldwijd. Deze producten bevinden zich in circa 40 categorieën waaronder mode & fashion, electronica, gezondheid, medisch, schoenen en huis & tuin.

Enkele voordelen van aankoop bij deze webshop is dat er rechtstreeks contact is met de fabrikant, er kunnen onbeperkt offertes aangevraagd worden, er is een kopersbescherming door Alibaba en de webshop heeft dus een enorm groot aanbod. Van zonnebrillen tot fashion en van elektronica tot interieur, alles kun je kopen bij deze betrouwbare Chinese webite.

Tot slot kan er veel informatie gevonden worden over de fabrikant, plus ook de ervaringen van andere gebruikers van deze webshops.

Klik hier om te shoppen bij Alibaba.com

Bezoek bij interesse zeker bovenstaande Chinese webshops en beoordeel deze Top 5 betrouwbare Chinese webshops met iDeal gerust zelf!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram