De must-have KAZMOK Associate laptoptas is slim, elegant en duurzaam.

KAZMOK Associate recensie

De must-have KAZMOK Associate laptoptas is slim, elegant en duurzaam.

De KAZMOK Associate laptoptas is met zijn elegantie, slimheid en unieke duurzaamheid enige in zijn soort en perfect voor de moderne businessman.

KAZMOK Associate recensie

Vorig jaar maakten we kennis met de KAZMOK zakentassen van de Red Dot Design Award-winnende Dinand Stufkens. Het bijzondere van de KAZMOK tassen is niet alleen hun fraaie en slimme design, maar zeker ook de duurzame wijze waarop de tassen worden gemaakt.

Vandaag maken we kennis met de KAZMOK Associate, een robuuste, maar absoluut ook elegante laptoptas die iedere zichzelf respecterende ondernemer, zzp’er of manager eigenlijk nu direct op het verlanglijstje moet zetten.

KAZMOK Associate recensieDe Associate laptoptas is namelijk een zakentas waarmee je alles binnen handbereik hebt en bovendien – bewust of niet – een stijlvolle indruk achterlaat. Niet onbelangrijk bij een belangrijke meeting.

We betitelden de KAZMOK tas eerder als slim en dit leggen we graag uit. De binnenkant van de Associate is verdeeld in handige vakken. Dit op zo’n manier, dat er genoeg ruimte voor een laptop, sleutels, pennen en andere (zakelijke) benodigdheden is, ondanks zijn zeer slanke design.

KAZMOK Associate recensie

De duurzaamheid die je anno 2017 hopelijk toch zelf opzoekt in de producten die je koopt, zit ‘m bij KAZMOK in het gebruikte materiaal. Het innovatieve label maakt namelijk gebruik van gebruikte transportbanden. Dit is niet alleen een praktische en duurzame oplossing, maar iedere tas krijgt hierdoor ook zijn eigentijdse look and feel.

De KAZMOK Associate beschikt over diverse kleuren voor het binnengedeelte, ofwel het canvasgedeelte. Naast het daadkrachtige zwart zien we een fraai marineblauw en trendy camouflage. Deze laatste kleur geeft de tas net dat kleine streetstyle randje mee, waardoor hij ook voor de liefhebber van streetwear opeens heel interessant is.

De Associate kost momenteel € 349, wat voor een zeer luxe en unieke zakelijke laptoptas natuulijk helemaal geen verkeerde prijs is!

KAZMOK Collectie

Ontdek naast de Associate zeker ook de andere fraaie zakentassen, zoals de aantrekkelijke Director of de Counselor. Bekijk ze hieronder en check snel KAZMOK.com.

KAZMOK Counselor recensie

KAZMOK Counselor

KAZMOK Director herentas review

KAZMOK Director

Post a Comment

#Volg ons op Instagram