Trailer: Win bioscooptickets voor ‘Resident Evil: The Final Chapter’!

Trailer: Win bioscooptickets voor ‘Resident Evil: The Final Chapter’!

Bekijk de RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER trailer en win bioscoopkaarten & merchandise voor 2!

Op 26 januari 2017 verschijnt het het laatste deel van de spannende filmreeks RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER in in onze Nederlandse bioscopen, met Milla Jovovich uiteraard weer in de hoofdrol.

In het vervolg op Resident Evil: Retribution, zien we Alice (Milla Jovovich) nu als enige overlevende van de strijd die het laatste gevecht van de mensheid tegen de zombies had moeten zijn.

Nu moet zij terugkeren naar de plek waar de nachtmerrie begon – The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zich aan het voorbereiden is op een laatste en beslissende slag tegen de laatst overgebleven overlevenden van de apocalypse.

resident evil: the final chapter filmnieuws bioscoopWINACTIE

Win bioscoopkaarten voor 2 + unieke merchandise van de film! Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Resident Evil tickets’, met hierin jouw favoriete Resident Evil deel en win!

#ResidentEvilFilm

www.facebook.com/ResidentEvilFilmNL

www.residentevilthefinalchapter.nl

Over Resident Evil

RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER is gebaseerd op de populaire video game serie. Dit is het laatste deel in de meest succesvolle video game film-franchise aller tijden, die tot dusver wereldwijd meer dan een miljard dollar heeft opgebracht.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram