Elrow Amsterdam New Years Eve terugblik! (review)

Elrow Amsterdam New Years Eve terugblik! (review)

Onze redactie bezocht het legendarische Elrow met Oud & Nieuw. Een terugblik op Elrow Amsterdam NYE!

From Ibiza to Amsterdam. Op NYE vlogen wij mee met de Spaanse raket die Elrow heet. Het legendarische feestje uit Spanje kwam speciaal naar Amsterdam en warmde de ijskoude scheepsbouwloods al snel op!

Of het nu de thuisbasis is in Viladecans, de zomer residency bij Space Ibiza of op één van de vele verschillende clubs en festivals in Madrid of Barcelona, overal ga je volledig op in de excentrieke uitbundigheid en vreugde die synoniem staan aan een Elrow beleving. Een ervaring waar spektakel, muziek, kleur en blijdschap samensmelten tot een unieke belevenis.

Op zaterdagnacht 31 december waren wij te gast bij een verbazingwekkende New Years Eve party. Toen de maan en de sterren hoog aan de hemel stonden opende de scheepsbouwloods de deuren en stapten wij binnen in de wondere wereld van Elrow. De ijskoude loods was omgetoverd tot een schitterende Elrow speeltuin waar troepen van uitvoerende kunstenaars, een inventarisatie van confettikanonnen en tal van Spaanse flair de pijlers waren. Elrow Amsterdam NYE bood een bijzonder fraai spektakel en is werkelijk een soort Efteling voor volwassenen.

Zoals menigeen al weet, staat Elrow in het teken van muziekstijlen als Techhouse en Techno. We zeggen het maar even voor de zekerheid!

Wait for it… ??

Een video die is geplaatst door M I C H A K E L L Y (@michakelly) op

The ‘Sambodromo de Brazil’ trip

Zoals bij alle Elrow feestjes was er tijdens deze show een thema, ditmaal: “Sambodromo de Brazil”. Dit Elrow Amsterdam NYE thema stond in het teken van de beruchte, levendige Braziliaanse carnaval. De meest uitbundige creaties speelden een grote rol bij dit Braziliaanse jungle paradijs vol met tropische vruchten, exotische bloemen, pakjes van glitter en kleurrijke veren.

Zoals het thema doet vermoeden was dit een heerlijke tropische New Years Eve in het op dat moment koude Amsterdam.

Happy @elrowofficial newyear!

Een foto die is geplaatst door ©KIRSTENVANSANTEN (@kirstenvansantenphoto) op

Amor Elrow

Hoewel Elrow Amsterdam NYE binnen 13 minuten was uitverkocht, was het niet vol in de koude Scheepsbouwloods. De grote holle loods was verdeeld in een hoofdstage en kleine stage waar het tussen beide stages behoorlijk koud was, desondanks hebben wij een heerlijke vlucht gehad en kunnen wij niet wachten tot Elrow 6 juni neerstrijkt op hun nieuwe locatie in Ibiza; de Amnesia.

Elrow Amsterdam NYE 2016 review

Elrow in Nederland 2017

Weer naar Elrow of voor het eerst dit bijzondere tripje meemaken in 2017 in Nederland? Het festival komt dit jaar zeker weer naar Nederland en je bezoekt de Spaanse brigade 25 maart in Rotterdam bij Elrow Maassilo Rotterdam. Elrow is trouwens ook aanwezig bij The Ark, het festival op een luxe cruiseship!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram