Het Belgische Derbooka heeft die suède baseball caps die jij zocht!

derbooka suède petten caps review

Het Belgische Derbooka heeft die suède baseball caps die jij zocht!

Waar je die suède baseball caps toch koopt? Maak kennis met de Derbooka suède petten..

derbooka suède petten caps review

Op de social media zien we ze regelmatig voorbij komen. Petten in een enkele kleur met een stijlvolle en luxe suède look. Interesse? Tuurlijk! En wij weten waar je ze kunt krijgen..

Eigenlijk een must-have voor elke liefhebber van strak ogende streetwear, is het natuurlijk de vraag waar je deze suède baseball caps kunt bemachtigen. Want wie regelmatig petten draagt, weet dat er veel geuren en kleuren zijn, maar weinig caps zijn zo chic en lekker combineerbaar als die met suède look.

Geen poespas, geen logo’s en geen gekke kleuren; de strakke caps met suède bestel je dus bij Derbooka. In diverse smaakvolle kleuren – aardetinten – levert het Belgische label sinds 2015 suède caps af.

Het label presenteert zichzelf als een online community voor de levensgenieter met een passie voor fijne lifestyle. Klinkt op zich vrij cliché en zeker niet uniek, maar Derbooka slaagt er in om dit door te vertalen naar fashion item – de Derbooka suède petten – dat ondertussen gretig aftrek vindt.

Op verzoek van hun tienduizenden followers op Instagram besloot het label eigenlijk over te gaan tot de productie van “premium quality apparel and lifestyle accessories”, aldus Derbooka zelf. Dat dit idee een succes is blijkt uit het feit dat we de caps regelmatig terugzien bij de trendsetters van vandaag.

De luxe ogende, suède baseball pet is de debuutaccessoire van Derbooka en nadat wij de caps zelf hebben mogen vastpakken moeten we eerlijk bekennen; we zijn benieuwd naar wat we hierna kunnen verwachten vanuit onze zuiderburen!

Pak jouw Derbooka suède petten snel en kies de baseball cap in jouw favoriete kleur, zoals Bordeaux of Desert Sand, voor slechts E39,- via Derbooka.com.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram