Je kunt nu gratis Harvard’s online cursus in digitale fotografie volgen!

gratis online cursus digitale fotografie

Je kunt nu gratis Harvard’s online cursus in digitale fotografie volgen!

Volg nu de gratis online cursus digitale fotografie van Harvard en wordt een topfotograaf!

gratis online cursus digitale fotografie Harvard

Wil jij een hoger level bereiken als (hobby)fotograaf? Check dan nu de gratis online cursus digitale fotografie van de Amerikaanse universiteit Harvard.

Het beste advies krijgen en daadwerkelijk leren in het kader van digitale fotografie is nu gemakkelijker dan ooit, want de online cursus van Harvard in de digitale fotografie volg je nu gewoon gratis. Vertel je vrienden en familie gelijk dat je daadwerkelijk een cursus mag volgen aan de prestigieuze universiteit. Cum laude slagen aan Harvard behoort nog altijd tot de mogelijkheden met deze fotografie cursus.

Het college, dat we hebben te danken aan de online studie gemeenschap ALISON, beschikt over 13 modules die studenten de basisprincipes van fotografie leren, onder leiding van informaticus en fotograaf Dan Armendariz – die overigens in Amsterdam werkt bij het Amazon Development Center.

“ALISON’s gratis online foto cursus geeft u de mogelijkheid om uitgebreide kennis en begrip op te doen van digitale fotografie, met inbegrip van onderwerpen zoals belichting, hoe je een histogram leest en gebruikt, hoe licht invloed heeft op een foto, hoe de camerasensor en -lenzen werken, en hoe we een foto bewerken met behulp van computersoftware. U leert ook tips en technieken met betrekking tot wat je niet te doen bij het nemen van een foto.”

Voor meer informatie over de gratis digitale fotografie cursus van Harvard, check je de lijst met lessen hieronder en bekijk de cursus website voor meer informatie.

Introduction to Digital Photography
Introduction to Software
Introduction to Light
Introduction to Exposure – Part 1
Introduction to Exposure – Part 2
Introduction to Optics
Introduction to Histograms
Introduction to Software Tools
Introduction to Digital Cameras
Introduction to Digital Cameras – Part 2
Introduction to Color
Introduction to Artifacts
Digital Photography Assessment

Bekijk ook eens onze publicatie van enkele weken terug met de adembenemende winnende foto’s van de National Geographic 2016 Natuur Fotograaf van het Jaar.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram