Trailer: Robert De Niro schittert in HBO’s nieuwe The Wizard of Lies serie

The Wizard of Lies trailer HBO Robert De Niro

Trailer: Robert De Niro schittert in HBO’s nieuwe The Wizard of Lies serie

De allereerste The Wizard of Lies trailer van HBO, met Robert De Niro als Bernie Madoff!

Robert De Niro gaat voor het eerst samenwerken aan een serie met HBO, de zender die verantwoordelijk is voor hit-series als Game of Thrones, Boardwalk Empire en het recente Westworld.

In samenwerking met regisseur Barry Levinson (Diner, The Natural, Good Morning Vietnam, Rain Man, Bugsy) gaat De Niro de hoofdrol vertolken in de tv-serie The Wizard of Lies, een serie die ons een bekend verhaal vertelt.

Het is niet de eerste samenwerking tussen de Academy Award-winnende acteur en regisseur – De Niro speelde ook in Levinon’s Wag The Dog (1997) en 2008 What Just Happened (2008) – en in The Wizard of Lies zien we De Niro als Bernie Madoff, oplichter van groot formaat.

De verfilmde interpretatie van het gelijknamige boek van naam Diana B. Henriques, hervertelt het verhaal van de beruchte financier en zijn zogeheten ‘Ponzi scheme’, ofwel piramidespel. Deze oplichterspraktijk van Madoff wordt algemeen beschouwd als de grootste financiële fraude in de Amerikaanse geschiedenis.

De film beschikt in zijn cast ook over Michelle Pfeiffer, die de rol van Madoff’s vrouw Ruth op zich neemt. De film zelf is het meest recente project in een lange lijn van Levinson projecten voor HBO: Oz, You Don’t Know Jack en Phil Spector.

The Wizard of Lies gaat medio mei in première op HBO, dus houdt de tv-gids en de online bronnen in de gaten, en bekijk de The Wizard of Lies trailer bovenaan.

The Wizard of Lies trailer HBO Robert De Niro

Post a Comment

#Volg ons op Instagram