Leuk om te doen: Simpel je eigen kleding ontwerpen

goedkoop kleding bedrukken ontwerpen

Leuk om te doen: Simpel je eigen kleding ontwerpen

Ontwerp je eigen kleding en laat goedkoop kleding bedrukken!

goedkoop kleding bedrukken ontwerpen

Metroman of niet, je wilt er toch een beetje modieus bijlopen. Dit betekent echter niet dat je direct allemaal dure merkkleding hoeft aan te schaffen. Of dat je je kleding moet laten aanpraten door winkelpersoneel, terwijl het helemaal niet jouw stijl is..

Modieus en stijlvol betekent meer en meer dat je een persoonlijke touch geeft aan dingen, en juist een eigen stijl hebt. Personaliseren is dan ook niet voor niets zo populair, ook in het geval van kleding.

Ontwerp zelf opvallende en coole kleding

Belangrijk aan kleding is allereerst dat jij je er fijn in voelt. Kleding bepaalt echter ook hoe je overkomt op anderen. Het is onderdeel van je uitstraling en je kunt de aandacht van anderen ermee trekken.

Originele en unieke dingen vallen immers altijd op. Zet maar eens een opvallende tekst op een shirt en kijk hoe lang het duurt voordat je vrienden het opmerken. Of wil je liever kleding laten bedrukken met een gave afbeelding? Zoals een artistieke foto die je hebt gemaakt, of een hippe grafische print die je zelf hebt ontworpen?

goedkoop kleding bedrukken

Met een beetje creativiteit kun je trouwens ook gelijk indruk maken op interessant vrouwelijk schoon. Geen openingszin in de kroeg meer nodig, de bedrukking op je kleding doet het woord wel voor je (erg handig voor de verlegen types dus!). Maak dit laatste overigens niet te ‘cheesy’ of ordinair, want dat werkt averechts.

Goed voornemen: sporten in unieke sportkleding

Heb jij in december ook net wat teveel chocoladeletters, kerstkransjes en oliebollen gegeten? Dan heb je misschien net als veel anderen het goede voornemen om in 2017 flink te gaan sporten. Hoe je dit effectiever doet en beter vol kunt houden? Met functionele sportkleding die je zelf ontworpen hebt natuurlijk!

Bij Sport-bedrukking.nl kun je sportshirts, tanktops, sweaters en sportbroekjes of trainingsbroeken van materialen zoals katoen of mesh laten bedrukken. Deze sportkleding is geschikt tijdens ieder seizoen voor zowel binnen- als buitensporten, en reguleert de lichaamswarmte die je produceert. Als bedrukking kies je natuurlijk voor een motiverende uitspraak!

goedkoop kleding bedrukken

Zelf kleding bedrukken met korting!

Via Mannenstyle.nl krijg jij 10% korting op het kleding bedrukken bij Digitransfer. Gebruik hiervoor de code jw151167 (geldig t/m 28-02-2017).

Post a Comment

#Volg ons op Instagram