Pablo Escobar’s zoon maakt naam in architectuur

Pablo Escobar’s zoon maakt naam in architectuur

Pablo Escobar’s zoon koos niet voor cocaïne, maar voor architectuur.

Nee, Pablo Escobar’s zoon Sebastian Marroquin is zeker geen fan van de manier waarop zijn vader is afgebeeld in de hitserie Narcos van Netflix. Er is echter één tak van sport waar hij wel een ongelooflijke passie voor heeft: architectuur.

In een nieuw interview met ‘The Architect’s Newspaper’, spreekt Marroquin uitgebreid over zijn levenswerken, die zijn naam (geen Escobar) synoniem maakten aan high-end architectuur van hoge kwaliteit.

Vanaf het begin van zijn carrière tot zijn lopende projecten, Marroquin gaat enthousiast in op de details over het beroep dat al zijn tijd krijgt.

“Architectuur heeft mijn leven gered, want het gaf me de mogelijkheid om te geloven dat zelfs wanneer er iets wordt afgebroken, nieuwe dingen kunnen ontstaan. Architectuur helpt echt om te weten hoe te denken, niet alleen over architectuur, maar ook over het leven,” aldus Marroquin tegen The Architect’s Newspaper.

 

Ten aanzien van de erfenis van zijn beruchte vader deelde Marroquin ook het volgende:

“Het is zonde dat mensen me beoordelen vanwege het verleden van mijn vader en niet wat ik doe of waartoe ik in staat ben. Dat is een van de belangrijkste belemmeringen die ik elke dag als architect ervaar. Ik wil niet een coke dealer zijn. Ik weet hoe ik een coke dealer moet zijn ja, maar ik wil niet.

Ik wil niet weer een miljonair zijn als ik de ‘schulden’ van mijn vader moet inlossen. Ik heb de gelegenheid om daar voor te passen, want ik wil niet dat verhaal herhalen. Er is veel te leren uit het verleden en uit het verhaal van mijn vader.”

Wat betreft zijn huidige projecten, Marroquin werkt momenteel aan een gratis en openbaar wellnesscentrum met watertherapie faciliteit voor een kleine Argentijnse stad.

Voor meer informatie en het interview van Pablo Escobar’s zoon ga je naar The Architect’s Newspaper.

Hieronder een aantal foto’s van Marroquin’s Copia de Casa Clau creatie.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram