De Supreme & Louis Vuitton collabo is bevestigd en wij hebben de ‘leaks’

Supreme x Louis Vuitton collabo

De Supreme & Louis Vuitton collabo is bevestigd en wij hebben de ‘leaks’

Na vele geruchten lijkt de Supreme x Louis Vuitton collabo feit!

Supreme x Louis Vuitton collabo

De officiële bevestiging van de langverwachte en nog geruchtmakende samenwerking tussen streetwear label Supreme en de Parijse high fashion  Louis Vuitton gigant lijkt op komst, want creatief directeur Kim Jones poste (en delete) een mash-up sticker op zijn Instagram account.

De Louis Vuitton Artistic Director poste het plaatje gisterenavond laat zonder titel en gaf zo verder geen info of hints over de mogelijke samenwerking, laat staan de collectie. Hoewel hij de post dus later weer verwijderde, maakten veel volgers natuurlijk een screenshot.

Supreme x Louis Vuitton samenwerking

De samenwerking zou een complete ommekeer voor de twee merken markeren na een juridisch geschil in 2000. Dit nadat Supreme onbevoegde een ‘skate deck’ lanceerde waarbij het zijn eigen logo opnam in de iconische monogram van Louis Vuitton. Supreme riep alle items terug, maar de ruzie was zo erg dat het Franse label zelfs eiste dat alle boards zouden worden verbrand, aldus Complex magazine.

Dat alles lijkt nu te zijn veranderd en het zou allemaal komen dankzij Jones, die in 2011 bij Louis Vuitton aantrad. Kim Jones is een groot fan van Supreme en wil al heel lang samenwerken met het label. Hij werd zelfs gespot bij de opening van de allereerste Supreme store opening in Parijs vorige zomer. Grappig genoeg had ook Levi’s ooit een juridisch geschil met Supreme voor het gebruik van haar iconische rode tab – en we weten nu wat er daarna gebeurde: de Supreme x Levi’s FW16 collectie.

Sinds Jones’ post zijn een aantal foto’s geüpload naar Instagram en deze foto’s lijken enkele van de stukken uit Supreme x Louis Vuitton collabo collectie te tonen. Bekijk enkele van de vermeende ‘leaks’ hieronder.

 

Might see a Supreme x Louis Vuitton collab soon. Opinions? ??

A photo posted by Supreme Community (@supcommunity) on

Supreme x LV In The Works ?

A photo posted by Jay Preme (@dropsbyjay) on

Supreme x LV sweater mockup What other items do you want to see from this collection? ? – @dropsbyjay

A photo posted by @supreme_leaks_news on

Post a Comment

#Volg ons op Instagram