Met deze app bestel je makkelijker dan ooit het perfecte overhemd

Overhemden.com app online herenshirts bestellen

Met deze app bestel je makkelijker dan ooit het perfecte overhemd

Nooit meer de deur uit voor het perfecte overhemd dankzij de meer dan 2.000 herenshirts in de Overhemden.com app.

Overhemden.com app online herenshirts bestellen

Met de recente lancering van de Overhemden.com app was het online bestellen van een overhemd nog nooit zo makkelijk en efficiënt.

Overhemden.com heeft als eerste niche winkel een overhemden app gelanceerd. De app geeft toegang tot meer dan 2.000 verschillende overhemden van nationale en internationale merken en daarmee is een belangrijke drempel weggenomen voor het online winkelen op mobiel.

 

“De wereld van herenmode en mooi overhemden kopen verschuift langzaam naar online en apps. Wij bieden een zo goed mogelijke en zo persoonlijke mogelijke ervaring op dit nieuwe medium”, aldus Sean Heukels, oprichter van Overhemden.com en de Overhemden.com app. “Maar we zijn natuurlijk nog immer telefonisch bereikbaar voor écht persoonlijk advies, de app zit tenslotte op je telefoon”.

Overhemden.com app online herenshirts bestellen

Mobielvriendelijk Shoppen

De Overhemden.com app is volledig ingericht op de wensen van de mobiele gebruiker. Het ontwerp is daarom zo makkelijk en schoon mogelijk gehouden. De app navigeert met een paar knoppen die bovendien groot genoeg zijn voor nieuwe senior shoppers.

De overhemden worden in hoge resolutie getoond en de kenmerken van het product zijn gemakkelijk te vinden. Op die manier is het selecteren van het juiste herenshirt gemakkelijk.

Overhemden.com app online herenshirts bestellenDe app onthoudt daarbij persoonlijke voorkeuren als boordmaat en bestelgegevens, zodat je toekomstige bestelling makkelijk kunt realiseren.

Tot slot is het eenvoudig om in het platform af te rekenen met alle bekende betaalmethoden.

 

“We zijn zelfs al klaar voor Apple Pay en Google Wallet dat nog in Nederland moeten worden gelanceerd”, winkelen en afrekenen met één druk op de knop op basis van vingerafdruk technieken.”

De app is te downloaden in de iOS Store en de Google Play Store. Kijk voor meer informatie op overhemden.com/apps.

Overhemden.com app online herenshirts bestellen

Over Overhemden.com

Overhemden.com is een winkel waar consumenten en bedrijven herenkleding en met name overhemden van allerlei nationale en internationale merken vinden. Het is de missie van Overhemden.com om mooie en exclusieve merken overhemden makkelijk toegankelijk te maken met een hoge graad aan persoonlijke service. Dit doen zij online met een webshop en een eigen app voor iOS en Android, en offline in de Heerenzaak te Amsterdam. Lees meer https://overhemden.com

Post a Comment

#Volg ons op Instagram