Trailer: ‘Fifty Shades Darker’ heeft nieuwe spannende beelden..

Fifty Shades Darker trailer

Trailer: ‘Fifty Shades Darker’ heeft nieuwe spannende beelden..

De nieuwe Fifty Shades Darker trailer is freaky..

De nieuwe trailer voor Fifty Shades Darker is hier, de opvolger van bioscoopfilm Fifty Shades of Grey. Bekijk de spannende beelden nu..

Wie houdt er niet van een beetje softcore vrouwelijk georiënteerde beelden? Nou ja, niet iedereen wellicht, maar de trailers zijn leuk om te kijken, zelfs als ze zo vreemd en niet sexy zijn. Na de eerste full-length trailer van Fifty Shades Darker begin december, zien we nu een kortere tv-spot, die niet minder spannend is.

De korte clip slaat de verzoenende backstory (knipperlichtrelatie, aan-uit-aan-uit) over en richt zich dit keer op de gekke ex-vriendin verhaallijn (kennen we ook allemaal wel uit eigen leven). De beelden worden steeds benauwder – letterlijk, alhoewel wie gaat volledig gekleed douchen? – maar ook meer freaky & creepy.

Fifty Shades Darker trailerFifty Shades Darker verschijnt op 10 februari in de bioscoop en is hopelijk een goede film om je date mee naar toe te nemen. Leer je haar gelijk een beetje kennen als ze opgewonden raakt van de hardhandige handelswijze van Grey.

De vorige full-length trailer gemist? Kijk hieronder de eerdere Fifty Shades Darker trailer.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram