Trailer: ‘The Reem S4’ is onderweg en Alistair Overeem oogt gretiger dan ooit

The Reem S4 trailer Alistair Overeem

Trailer: ‘The Reem S4’ is onderweg en Alistair Overeem oogt gretiger dan ooit

Alistair Overeem maakt zich in The Reem S4 trailer klaar voor zijn volgende UFC gevecht op 4 maart tegen Mark Hunt in Las Vegas

De eerste trailer van The Reem S4 van Alistair Overeem. De Amersfoorter en UFC fighter oogt scherper en more ready dan ooit in The Reem seizoen 4.

Seizoen 4 van Alistair Overeem’s docu-serie The Reem komt eraan en de eerste meer dan boeiende trailer met zijn UFC Azië PR Tour is hier.

Na Alistairs’ laatste verliespartij in zijn missie om de Heavyweight Championship belt bij de UFC te pakken, is de ‘big guy’ uit Amersfoort op zoek naar eerherstel. De man die met uitzondering van de UFC belt alles won, lijkt zijn carrière niet te willen beëindigen zonder deze trofee. Het prijzenkabinet dient volledig te zijn en de scalp van de huidige UFC #1 zwaargewicht dient bemachtigd te worden.

In de trailer zien we Alistair afreizen naar Azië voor UFC en zien we hem in de metropolen Tokyo, Hong Kong, Peking, Seoul Busan en Shanghai, en wordt hij gevolgd tijdens zijn trainingskamp in Thailand. Wat opvalt is dat Overeem niet alleen gefocust traint in het werelddeel dat bakermat is van de mooiste vechtsporten, maar ook zeer ontspannen oogt.

Deze mentale ontspannenheid bij The Reem kan weleens een sleutelrol betekenen in zijn nieuwe poging om een ’title shot’ te krijgen. Scherpte en focus dienen als inspanning zijnde natuurlijk in de juiste balans te zijn met ontspanning en mentale rust, en dit lijkt bij Alistair wel goed te komen.

The Reem S4 trailer Alistair Overeem

Overeem, die al prof is sinds 1999, staat op de UFC website nog steeds op rank #3 onder de Heavyweight fighters. Wij hopen natuurlijk van harte dat de Nederlandse UFC zwaargewicht gaat slagen in zijn missie om de UFC Heavyweight Champion of the World te worden.

Wij kijken in ieder geval enorm uit naar de volgende UFC Fight Card waar Alistair Overeem op zal verschijnen – 4 maart in Las Vegas tegen Mark Hunt – en volgen zijn ‘road to succes’ en progressie tot die tijd uiteraard via The Reem S4.

De gloednieuwe The Reem S4 trailer bekijk je bovenaan en verwacht de volledige serie van Alistair Overeem binnenkort online!

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram