De MR PORTER Webstore Experience (REVIEW)

De MR PORTER Webstore Experience (REVIEW)

Mr Porter review

Vandaag onze MR PORTER experience. Hoe bevalt de bekende webstore met veelal exclusieve kledingmerken en wat kun je verwachten qua service? Lees snel onze MR PORTER review!

Met meer dan 300 van ’s werelds toonaangevende merken in het magazijn en bezorgmogelijkheden naar boven de 170 landen, heeft MR PORTER zich al jaren geleden verzekerd van zijn status als één van de meest toonaangevende premium online shopping websites.

Mr Porter Review webshop

Met kantoren in Londen en New York zijn ze in staat om tegemoet te komen aan klanten over de hele wereld en bieden ze naar verluidt een service van wereldklasse. Wij testten dit voor onze MR PORTER review en bestelden daarom een paar Common Projects MR PORTER edition sneakers.

Hoewel deze sneakers nu niet relevant zijn, bevallen ze overigens erg goed!

MR PORTER Review

Laten we voorop stellen, als je op zoek bent naar een online winkel met merkkleding van hoge kwaliteit, dan zal MR PORTER snel in jouw zoekresultaten verschijnen. De wereldwijde bestemming voor stijl voor mannen, MR PORTER heeft een fijne reputatie, dus in dat kader zullen we niets nieuws vertellen met onze MR PORTER review.

Mr Porter review

Check echter onze evaluatie met pluspunten en ‘let op’ punten en zie wat ze concreet te bieden hebben als online winkel. Hopelijk helpt deze MR PORTER review jou wel of niet te bestellen bij de online kledingwinkel.

Pluspunten MR PORTER

  • Compleet Assortiment Herenkleding & Schoenen: Mr Porter is niet alleen een eenvoudige online kledingwinkel waar je een spijkerbroek en een mooi shirt kunt kopen, maar ze bieden complete herenkledingcollecties aan, met alles van casual tot formele kleding. Ze hebben sportkleding, jassen, vesten, gebreide kleding, kostuums, smokings, t-shirts, polo shirts, jeans, broeken, shorts, accessoires en zelfs ondergoed. Afgezien van de kledinglijn, dienen we de MR PORTER schoenenafdeling apart te benoemen. Deze bevat namelijk exclusieve schoenen, eigen limited edition sneaker collabo’s en alles voor de formele, informele & meer sportieve liefhebber van fashion. MR PORTER heeft in feite vrijwel alles wat een mens nodig heeft in zijn kledingkast.

Mr Porter review sneakers

  • Verzending en retouren: Wanneer je online winkelt dan heb je standaad te maken met diens ‘shipping & returns’ policy. Verzendkosten kunnen oplopen naarmate je meerdere malen dient de verzenden en ontvangen, en dit is zonde. Bij MR PORTER werken ze met relatief normale verzendkosten naar Nederland. Standaard bezorging voor nog geen 7 EURO betekent dat je binnen 4 tot 5 werkdagen jouw pakketje ontvangt. Heb je haast? Voor ruim 20 EURO heb je het pakket de volgende dag in huis. Retourneren is gratis! TIP: Regelmatig heeft MR PORTER gratis verzend promo’s!
  • Betalingsopties: Voor klanten is het altijd prettig om verschillende betalingsopties te hebben. Aangezien niet iedereen toegang heeft tot een credit card, gebeurt het weleens dat je simpelweg geen mogelijkheid tot betalen hebt en daarom een webshop verlaat. Daarom is het een goede zaak dat MR PORTER van alles aanbiedt, van PayPal tot belangrijke credit cards. Met name PayPal is goed, want iedereen kan dit betaalsysteem snel gebruiken (ook met iDeal) en zo heb je überhaupt geen creditcard nodig om items online te kopen – zo is jouw credit card bovendien niet eens nodig en dus beschermd tegen cybercriminelen.

Mr Porter review

Let op!

  • De juiste maten: Dit is niet iets dat MR PORTER typeert, maar webstores in het algemeen. Als je online besluit iets te kopen dan is het selecteren van de maat immers altijd tricky. Je bent niet in staat om de items te passen en met name bij nog nooit eerder gedragen merken en modellen kan dit zorgen voor een ‘pakketje retour’. Ondanks dat MR PORTER een behoorlijke sizing chart aanbiedt, gaat er niks boven het zelf passen. Er zijn overigens klanten die aangeven dat de maattabellen van de webshop niet 100% accuraat zijn, maar dit heeft ook te maken met de verschillende merken die ze hebben. Accepteer bij online shoppen dat omruilen soms vereist is.

Mr Porter sale review

  • Prijs: Als je ’s werelds meest toonaangevende merken kent en zoekt, dan weet je dat deze met een prijskaartje komen. MR PORTER biedt veel verschillende merken en van deze grote selectie zijn labels aanwezig die prima betaalbaar zijn (zoals Nike en Filling Pieces), maar ook labels die die op zijn zachtst gezegd de dure kant opgaan. Haute Couture labels als Saint Laurent en Givenchy kosten nu eenmaal wat EURO’s, maar let wel op de regelmatig terugkomende SALE. Hier kun je als liefhebber van de duurdere merken toch je slag slaan. Voor hen met een bovengemiddeld budget is MR PORTER uitstekend. Iets minder te besteden? Zoekt en gij zult vinden op de website, maar verwacht wel een kleiner aantal aan opties.

Designer Kleding Labels

Sommige mensen zweren bij de grote labels en dragen alleen maar merkkleding. Er zijn weinig webshops die meer dan MR PORTER bieden. De store biedt bijna alle topmerken en ontwerpers aan. Deze MR PORTER review heb je niet nodig om hier achter te komen. Open simpelweg MR PORTER’s homepage!

Mr Porter review merken designer

Je vindt collecties van ontwerpers als Alexander McQueen, Givenchy, Lanvin, Balenciaga, Saint Laurent, Lacoste en vele, vele andere grote namen. Desondanks is MR PORTER ook een store die graag andere trendy labels een verkoopplatform biedt. Zo zien we de bekende sportmerken adidas Originals en Nike in de webshop, maar ook VANS en Converse.

Mr Porter review

Stijl en Maat Advies

Bij MR PORTER zijn ze niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van het beste en nieuwste in kleding, maar ze helpen je ook de juiste look vinden. MR PORTER biedt namelijk een service aan genaamd ‘Style Advisors’, waar klanten kunnen contact opnemen met het team van experts die 24/7 via e-mail of telefoon te bereiken zijn.

Voor onze MR PORTER review schakelden wij de hulp in van deze stijldeskundigen en kregen wij:

  • ..betere informatie over de maten van kleding. Deskundigen proberen elk kledingstuk voor je uit en laten je weten hoe de fit voelt.
  • ..styling tips om te helpen een geschikte look te vinden voor speciale gelegenheden en events.
  • ..de nieuwste trends en info over items om hun garderobe mee te updaten.
  • ..cadeautips voor elke mogelijke gelegenheid. Bestel deze vervolgens en laat het bezorgen met de bekende, stijlvolle verpakking van de webstore.

Mr Porter review

Laat MR PORTER eens toe om niet alleen te fungeren als online winkel, maar ook als stijl goeroe om je te helpen jouw eigen persoonlijke look met behulp van hun deskundigen te creëren.

Klantenservice

Customer Support met MR PORTER is beter dan je zou verwachten van een online winkel. Typisch, online winkels bieden alleen e-mail ondersteuning en af en toe een FAQ sectie als middel voor customer support. In het geval van deze webshop is er meer.

Mr Porter reviewNiet alleen bieden ze e-mailondersteuning en een uitgebreide FAQ sectie aan, ze bieden ons 24/7 telefonische ondersteuning, zodat we altijd antwoord op onze vraag kunnen krijgen op elk moment van elke dag. Aangezien wij vooral ’s avonds online shoppen is dit bijzonder prettig.

Een ander opmerkelijk customer care kenmerk van de site is de live chat (zie hoofdfoto rechtsonder). Chat met een deskundige en overleg direct jouw opmerkingen of vragen. Dit is echt iets dat de MR PORTER onderscheidt van vrijwel alle andere online winkels. We krijgen dus niet alleen premium producten, maar ook premium service.

MR PORTER Review – Conclusie

mr-porter-review-webshopIn dit moderne tijdperk wensen wij als man zijnde een grote selectie aan kledingopties. En wat is een betere plek dan MR PORTER om alles te vinden wat een moderne man nodig heeft? Het zullen er weinig zijn.

Met meer dan 300 van ’s werelds beste merken en ontwerpers, biedt MR PORTER een brede selectie aan kleding, schoenen, verzorgingsproducten, accessoires, editorials, stijladvies en meer aan voor alle mannen met smaak.

Qua service bieden ze bovendien naast hulp bij calamiteiten en priemende vragen ook styling advies, dit om je te helpen jouw eigen persoonlijke stijl te ontwikkelen. Goedkoper dan een personal stylist en 24/7 beschikbaar!

Check MR PORTER vandaag nog en ontdek wat ons betreft ook zeker hun zeer goed gevulde schoenenafdeling.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram