‘RollerCoaster Tycoon Classic’ download je nu voor iOS & Android

RollerCoaster Tycoon Classic download

‘RollerCoaster Tycoon Classic’ download je nu voor iOS & Android

RollerCoaster Tycoon Classic download

De RollerCoaster Tycoon Classic download voor iOS en Android is nu beschikbaar. Check snel de nostalgische retro game waarbij je themaparken kunt bouwen.

Goed nieuws voor de fans van retro videospelletjes: Atari’s iconische RollerCoaster Tycoon is nu beschikbaar op alle iOS en Android-apparaten. De “nieuwe” game, getiteld RollerCoaster Tycoon Classic, speel je op je smartphone of tablet en we herkennen veel onderdelen terug uit de originele RCT en RCT 2 PC games.

Uiteraard biedt de game een iets meer eenvoudige en mobiel-vriendelijke kijk op het bouwen van de mooiste themaparken.

Fans zullen ook blij zijn om te weten dat het spel niet vol met microtransacties zal zitten. In plaats daarvan betaal je eenmaal 6 euro voor het spel en zijn er twee uitbreidingspakketten beschikbaar met “Wacky Worlds” en “Time Twister”, voor 2 euro per stuk.

RollerCoaster Tycoon Classic Download iOS & Android

De nieuwe spellen arriveren in navolging van RCT 4 voor mobiel – wat een puinhoop was – en het kritisch beoordeelde RCT World voor de PC. De eerste berichten over RollerCoaster Tycoon Classic zijn veelbelovend, dus je kunt de RollerCoaster Tycoon Classic download hieronder vinden.

RollerCoaster Tycoon Classic voor iOS

RollerCoaster Tycoon Classic voor Android

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram