Pearls Before Swine heeft de rauwe sieraden die je zocht

Pearls Before Swine jewelry ss17

Pearls Before Swine heeft de rauwe sieraden die je zocht

Pearls Before Swine jewelry ss17

Pearls Before Swine jewelry heeft grove zilveren en gouden sieraden voor heren. Op zoek naar robuuste armbanden, ringen en kettingen voor mannen?  Ontdek de Pearls Before Swine SS17 collectie..

Als man zijnde is er op zich genoeg keuze als het gaat om sieraden. Zilveren armbanden, gouden ringen, ze zijn er genoeg. Pearls Before Swine jewelry ss17Als je als man zijnde echter op zoek bent naar iets dat grof en robuust is, dan is de zoektocht opeens wat moeilijker.

Dankzij de grove handgemaakte sieraden voor heren is onze zoektocht voorbij. De Pearls Before Swine SS17 collectie – ontworpen en handgemaakt in Brits Columbia door designer en oprichter Himo Martin uit Old Montreal – bevat bijzonder fraaie sieraden in geweldige, ruwe materialen.

“Zijn opvallende en indrukwekkende naam ontleent Pearls by Swine, dat in 2005 werd opgericht, aan een Bijbelse uitdrukking. Voor de liefhebber –> Bijbel: Mattheus 7:6”

Alhoewel wij het label tot voor kort niet kenden, zijn de Pearls Before Swine sieraden onder de zogeheten kenners ondertussen wereldberoemd. Dit door het vakmanschap, zijn krachtige verhaal (dat verder niet aan religie refereert) en diens elementaire natuur.

Pearls Before Swine focust zich op het vinden van waarde in aspecten en details die de wereld vaak over het hoofd ziet – verborgen schoonheden, zoals verloren objecten, natuurelementen en persoonlijke geschiedenis. Dit zien we terug in het design, maar daarover dadelijk meer.

Overigens heeft Pearls Befor Swine jewelry momenteel bewust nog geen social media Pearls Before Swine jewelry ss17accounts – dus je hoeft niet te zoeken – waardoor het label iets sneller over het hoofd wordt gezien door hen die zich daar vrij algemeen laten inspireren en informeren door trends.

Des te exclusiever is dit label, toch?

 

Pearl Before Swine SS17

Ontdek de verweerde ringen, afgewisseld met gladde, ‘Tahitian’ parels, eigentijdse kettingen die in schril contrast staan met gesmede accenten en metalen armbanden die scherp gedetailleerd zijn met zilveren doornen. Relevant en volmondig ruw, provoceert Pearls Before Swine jewelry en probeert het label een impact van Bijbelse proporties te maken. We like it!

Designer Himo Martin gaat voor het onverwachte en laat zich inspireren uit bronnen van rauwe schoonheid: doornen, misvormde takken, ruwe nagels, zware ketens. Materialen als robuust geoxideerd zilver, opzettelijk onvolmaakte parels en ruwe diamanten creëren een gevoel van rauwheid dat juist de delicate en essentiële vormen van sieraden in evenwicht brengt met de werkelijkheid.

Pearls Before Swine jewelry ss17

De Pearls Before Swine SS17 collectie vinden we onder meer bij webstore SSENSE, bekend om zijn exclusieve labels. Binnen de collectie zien we pronkstukken als de Silver Thorn Cuff, Silver Forged Bracelet en Silver & Gold Link Bracelet, allen armbanden die eruit zien alsof ze veel hebben doorstaan.

De collectie past wat ons betreft bij een koning als in King of Thrones door zijn mannelijke ruwheid. Ontdek bijvoorbeeld ook royale Set of Three Silver Forged Band Rings, waarbij je een set van 3 ringen ontvangt. Of de Silver Forged Square Ring, die bijzonder fraai staat bij Avant-gardistische stijlen zoals die van Rick Owens of Lost & Found.

Pearls Before Swine jewelry ss17

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat de ringen, armbanden en kettingen een godsvermogen kosten. De Pearls Before Swine jewelry begint al bij $125 dollar, waarbij je bijvoorbeeld de Set of three Silver Simple Band Rings voor slechts $140 dollar bemachtigt.

Pearls Before Swine jewelry ss17

 

Pearls Before Swine jewelry ss17

 

Pearls Before Swine jewelry ss17

Pearls Before Swine jewelry ss17

Post a Comment

#Volg ons op Instagram