Een Rolex replica, ofwel een nep Rolex, herken je snel dankzij deze drie tips (VIDEO)

Nep Rolex Replica herkennen

Een Rolex replica, ofwel een nep Rolex, herken je snel dankzij deze drie tips (VIDEO)

Hoe herken je een Rolex replica, ofwel een nep Rolex? Vaak is dit heel simpel te doen aan de hand van drie gouden tips. Welke dit zijn, dat zie je in de video.

Onlangs gepost door Complex News, toont bovenstaande video hoe gemakkelijk het is om een nep Rolex te herkennen.

De video geeft ons drie gouden tips om een replica Rolex te spotten. De hulp krijgen van trouwens van uurwerk aficionado Ben Clymer, oprichter van HODINKEE, ’s werelds grootste online horloge magazine.

Werp een blik op de top drie onderdelen die je zullen helpen een echte Rolex te onderscheiden van een replica Rolex. Dit kan van pas komen als je ooit een tweedehands aankoop wilt doen via een particulier – of een blijkbaar onbetrouwbare Rolex reseller.

Nep Rolex Replica herkennen

De drie gouden tips hebben betrekking op drie onderdelen binnen een Rolex horloge, namelijk de ‘second hand’, ofwel de secondewijzer, het vergrootglas in het horlogeglas en tot slot de goudmarkeringen in het bandje van het horloge, welke een soort paspoort zijn voor goud.

Natuurlijk zijn er buiten deze drie tips om nog vele andere punten die opvallen bij nep Rolex horloges. Zaken als design en techniek kunnen ook eruit springen, denk bijvoorbeeld aan een cijfer dat scheef staat of een functie die helemaal niet werkt. Echter, over het algemeen ontdek je de veel geziene, goedkope Rolex replica horloges het snelst aan deze drie onderdelen.

Let wel, tegenwoordig zijn er Rolex replica 1:1 horloges en die zijn naar verluidt bijna niet van echt te onderscheiden. Je betaalt er honderden euro’s voor en ze zijn in vrijwel alles hetzelfde, behalve bepaalde materialen die zijn gebruikt – zoals het type staal – en natuurlijk het belangrijkste, het uurwerk.

Wij zijn benieuwd of de drie gouden tips dan ook altijd van toepassing zijn of dat deze bij de prijzigere Rolex replica horloges niet meer gelden..

Nep Rolex Replica herkennen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram