Leonardo DiCaprio, Al Pacino en Robert De Niro keren allen terug in Martin Scorsese’s aankomende films

martin scorsese films leonardo dicaprio

Leonardo DiCaprio, Al Pacino en Robert De Niro keren allen terug in Martin Scorsese’s aankomende films

martin scorsese films leonardo dicaprio

De aankomende Martin Scorsese films ‘The Devil In The White City’ en ‘Irishman’ krijgen Leonardo DiCaprio en Al Pacino & Robert de Niro in de hoofdrol.

De overweldigende positieve beoordelingen van zijn nieuwste film Silence – zie trailer onderaan – heeft Scorsese nog maar net in ontvangst genomen. Desondanks is naar voren gekomen dat de regisseur zal terugkeren naar het grote doek met een aantal van zijn favoriete acteurs voor zijn volgende films.

The Irishman

De eerstvolgende film van de legendarische regisseur is het meest waarschijnlijk ‘The Irishman’, waarin Robert De Niro en Al Pacino samen de hoofdrol hebben. De twee hebben de potentie om samen geniaal te zijn – zie Heat – al was hun laatste film samen op zijn zachtst gezegd wat minder.

Het plot draait naar verluidt rondom gangster Frank Sheeran, waarbij het beginnen met filmen gepland staat voor volgende maand. Overigens is men nu al bijna 25 jaar bezig met de film.

Desalniettemin wil Scorsese naar het schijnt met dezelfde cast werken als die hij in zijn hoofd had toen hij was begonnen met het schrijven van het scenario, decennia geleden. Aangezien men nu ouder is, is hij van plan om “de-age” technologie te gebruiken voor de acteurs zodat ze er jonger uitzien – dezelfde technologie die wordt gebruikt door studio’s die superheldenfilms maken.

The Devil In The White City

Ondertussen zal Scorsese naar verwachting Leonardo DiCaprio verwelkomen als hoofdrolspeler in de verfilming van de historische roman ‘The Devil In The White City’. Het verhaal combineert het verhaal van de Chicago Worlds Fair (die Walt Disney inspireerde om Disneyland te maken) en de seriemoordenaar HH Holmes. DiCaprio zal Holmes spelen en dit zou zomaar weer eens geniale casting kunnen zijn.

Martin Scorsese films release data

Helaas heeft geen van beide Martin Scorsese films een officiële release datum gekregen. Welke kijken jullie het meest naar uit? Oh, en als je de film nog niet gezien hebt, hieronder kun je de trailer van Silence bekijken.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram