Nederlands-Belgische organisatie creëert met The Ark Cruise festival een soort Bungalup op het water

The Ark Cruise festival

Nederlands-Belgische organisatie creëert met The Ark Cruise festival een soort Bungalup op het water

The Ark Cruise

The Ark Cruise festival moet een soort Bungalup op zee worden, aldus organisator Niels Voorbach tegenover Thump. Opgezet door een Nederlands-Belgische organisatie is het komende zomer 4 dagen lang gas geven op The Ark.

Stel je voor, één van ’s werelds meest luxueuze cruiseschepen – The Freedom of The Seas – geschikt voor 4.000 passagiers, zeven stages, meer dan vijftig dj’s uit verschillende elektronische muziekgenres en wereldklasse entertainment. Maak kennis met ’s werelds grootste festival op het water dat dit alles in één mini-vakantie bundelt: The Ark Cruise festival.

Op 31 augustus 2017 vertrekt ’the biggest partyship’ ter wereld uit de haven van Barcelona voor een vierdaagse mini-holiday richting Ibiza, Marseille en terug naar Barcelona. Minestry of Sound en FACT varen als party organisatie mee, evenals de Nederlandse Girls Love DJ’s formatie, Deep House Amsterdam en BABOAM.

De Trip

De schitterende en immense cruiseship vaart op donderdag 31 augustus uit en zal dan van Barcelona naar Ibiza varen, waar zij voor een volle dag aanmeert. De passagiers kunnen hier van boord en het eiland op. Na de stop in Ibiza is de Franse stad Marseille het volgende punt van bestemming. Gasten krijgen ook in deze stad gelegenheid om op ontdekking te gaan en tijdens de laatste avond en nacht vaart het schip weer terug naar Catalonië.

Populairste clubs en partyconcepten zijn present

Bij een festival van dit formaat zien we uiteraard internationaal gerenommeerde clubs als Ministry of Sound en FACT aan boord terugkomen met hun eigen DJ line up en decor. Vanuit ons kikkerlandje varen de party organisaties Deep House Amsterdam, Girls Love DJ’s en BABOAM mee. Tevens zullen de Belgische clubs Versuz en Kitsch Club/Kelly Parker van de partij zijn, welke onze zuiderburen ongetwijfeld goed kennen.

Mini-Ibiza op het water

Het cruiseschip zelf wordt met The Ark omgetoverd tot een soort drijvend mini-Ibiza voor 4.000 feestgangers en met niet minder dan zeven verschillende stages. Deze stages zullen worden gebouwd in de reeds aanwezige bioscopen en theaters, maar ook de Ice Skate Ring (de ijsbaan) en het bovendek worden aangekleed tot must-visit area’s.

Om 4 dagen feesten tijdens de cruise te overleven, is er natuurlijk meer nodig dan bars, dansvloeren en DJ-podia. Het schip beschikt over diverse restaurants, waarbij het eten en de frisdranken zijn inbegrepen in de ticket. Dit laatste geldt overigens ook voor de ultra-complete wellness center & spa en meerdere sportfaciliteiten die je kunt bezoeken om te ontspannen. Er worden trouwens ook extra animaties en workshops – bijv. Yoga – aangeboden!

The Ark Cruise

Donderdag 31 augustus – Zondag 3 september 2017
Barcelona-Ibiza-Marseille-Barcelona

Programma
31/08  – 17u. Vertrek uit Barcelona
01/09  – 7u. Aankomst in Ibiza.
20u Vertrek uit Ibiza
02/09  – 12u. Aankomst in Marseille
17u. Vertrek uit Marseille
03/09 –  10u. Aankomst in Barcelona en check-out

Tickets
Tickets zijn vanaf aanstaande zaterdag 17 december beschikbaar via www.theark.cruises en ticketprijzen starten vanaf € 549,- per persoon.

Dit is inclusief een kajuit en alle maaltijden en frisdranken, alle DJ sets en animaties.
Prijzen variëren naar het type kajuit.
the-ark-cruiseship-festival-ibiza

Geschreven door Maaike Kop Jansen. maaike

Naast haar dagelijkse werkzaamheden bij Bon Bon schrijft Maaike in haar vrije tijd gepassioneerd content over Food & Events voor Mannenstyle.nl. Je vindt haar ook op LinkedIn!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram