Eerste glimp van Game of Thrones seizoen 7 tijdens Westworld Finale

Eerste glimp van Game of Thrones seizoen 7 tijdens Westworld Finale

Game of Thrones seizoen 7

HBO’s nieuwste hit, Westworld, beleefde onlangs de laatste aflevering van zijn eerste seizoen en kijkers vingen een glim op van de eerste Game of Thrones seizoen 7 trailer.

Hoewel de finale vele vragen van de fans wel heeft beantwoord, ontstonden er veel nieuwe vragen voor het tweede seizoen. Spijtig genoeg ziet het ernaar uit dat HBO-fans lang zullen moeten wachten tot ze antwoord krijgen. Maar toch, er was een ander pleziertje voor hen die de finale zagen met een glimp van de plannen van HBO voor 2017.

Spijtig genoeg hoort Westworld daar nog niet bij. Hoewel de meeste shows meestal ieder jaar een nieuw seizoen hebben, werd het duidelijk dat er geen Westworld meer zal zijn tot ten minste 2018. De manier waarop de show zaken onduidelijk liet, zullen twee jaar als eeuwigheid doen voelen. Bovendien betekent de vertraging dat er twee populaire shows zijn waar fans langer dan verwacht op zullen moeten wachten.

HBO heeft een trailer uitgebracht tijdens de laatste aflevering voor de aanstaande shows voor 2017. Het meest opvallende was dat de trailer ook een korte inkijk gaf in het volgende seizoen van Game of Thrones. De preview toont drie korte clips van de reeks die een glimp tonen van Jon Snow, Sansa Stark, en Arya Stark. Uit de getoonde scènes lijkt het dat Jon de oorlog in het noorden zal uitvechten en Sansa wordt afgebeeld voor een hartjesboom, waarschijnlijk degene bij Winterfell. Intussen lijkt het erop dat Arya eindelijk terug zal komen naar Westeros gezien ze paard heeft gereden in graslandschappen.

Tot grote frustratie, net zoals bij Westworld, moeten fans langer dan gebruikelijk wachten om te zien hoe alles zal uitdraaien in het nieuwe seizoen. Het zevende seizoen van Game of Thrones zal pas in de zomer van 2017 komen, verschillende maanden laten dan de originele datum in april. Dat is een lange tijd om fans te laten wachten na de climax aan het eind van seizoen zes. Sinds het eind van het laatste seizoen hebben fans gesmacht naar nieuwe informatie over Game of Thrones. Sinds de show sneller voortgaat dan de boeken wat betreft het verhaal, tasten zelfs de meest doorgewinterde fans in het duister over wat er nu gaat gebeuren.

Game of Thrones is met afstand een van de succesvolste televisiereeksen ooit en maakte het fantasygenre tot mainstream. De show won al 38 Primetime Emmy Awards, meer dan enig andere serie en is een cultureel fenomeen op zich. Game of Thrones heeft ook vele speeltjes, spellen, strips en videospellen gecreëerd, inclusief consoletitels en een adventurespel.

De show komt ook terug bij veel populaire online casino’s als onderdeel van een gelicentieerd gokspel. Het spel bevat veel Westeros gokspellen samen met de iconische thema’s van de show om toevallige Game of Thrones fans aan te trekken. De populariteit van de reeks blijft maar groeien. En als we de laatste twee seizoenen naderen, zal het niet als een verrassing komen dat HBO alles doet om de geldkraan te laten draaien zolang als de show het toelaat.

Nu de geliefde serie snel zal eindigen, zal de Game of Thrones-koorts snel zijn hoogtepunt bereiken. Fans hebben al maanden gespeculeerd over wat er zal gebeuren, maar we zullen de komende maanden eindelijk meer informatie krijgen over het verwachte zevende seizoen. De winter komt eraan —en hopelijk ook een volledige trailer is.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram