Heb jij bamboekatoen al ontdekt? Wij vertellen je waarom dit de toekomst van jouw kleding is!

Heb jij bamboekatoen al ontdekt? Wij vertellen je waarom dit de toekomst van jouw kleding is!

bamboekatoen bamigo

Bamboekatoen is de toekomst van onze kleding. Echt waar? Jazeker, de kans is zeer groot! Bamboekatoen is namelijk niet alleen duurzaam, het heeft ook andere grote voordelen.

Katoen, acryl, wol en viscose. Wie regelmatig reguliere kledingwinkels bezoekt, komt dit soort textielsoorten gegarandeerd tegen. Want wie is er niet groot mee geworden? Maar anno 2016, bijna 2017 zelfs, zijn we duurzamer en bewuster dan ooit. We eten biologisch, rijden elektrisch en gebruiken slimme thermostaten in huis. Bamboe kleding past perfect bij deze bewuste levensstijl en is mede daarom “booming” vandaag de dag. En dat is niet alleen omdat het duurzaam is…

Heerlijk als onderkleding
Je hebt onder andere bamboe boxershorts, bamboe sokken, bamboe t-shirts en bamboe singlets. Al deze kledingstukken lenen zich perfect om gedragen te worden onder je overkleding. Bamboekleding is dan ook ideaal voor onder je trui of blouse. Het zit lekker zacht!

Perfect als sportkleding
Omdat bamboe een holle structuur heeft, is het enorm vochtregulerend en ademend. Dat maakt bamboekleding ideaal voor tijdens het sporten. Zeker wanneer je veel zweet. Zweet je sowieso veel, ook buiten de sportschool? Dan zijn bamboe singlets en t-shirts perfecte onderkledingstukken voor onder je blouse of trui.

Ideaal voor de “fijnvoeler”

Bamboetextiel is ontzettend zacht. Mannen met een gevoelige huid zullen bamboekleding dan ook erg waarderen. Wie eenmaal een bamboe t-shirt heeft gedragen, wil nooit meer anders! Geloof je ons niet? Ga het proberen!

Niet voor niets is bamboekleding zo’n upcoming trend. Tijd dus om zelf maar eens te beoordelen. Bijvoorbeeld bij webshop Bamigo kun je herenkleding van bamboe bestellen. Ben jij het al gewend? Dan is het wellicht een leuke kerstcadeautip voor je vader of broer!

bamboekatoen bamigo

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram