Piper-Heidsieck lanceert zaterdag 10 december het perfecte champagne cadeau bij de Bijenkorf Amsterdam!

Piper-Heidsieck Bijenkorf

Piper-Heidsieck lanceert zaterdag 10 december het perfecte champagne cadeau bij de Bijenkorf Amsterdam!

Piper-Heidsieck Bijenkorf

Piper-Heidsieck, één van ’s werelds meest bekroonde champagne huizen, heeft op zaterdag 10 december a.s. bij de Bijenkorf Amsterdam het perfecte cadeau voor de feestdagen.

Liefhebbers van mooie champagnes opgelet! Op zaterdag 10 december tussen 13:00 – 17:00 (Bijenkorf Amsterdam) uur kun je bij aankoop van een fles Piper-Heidsieck Cuvée Brut en Rosé Sauvage Brut de bijgeleverde limited edition Ice-Jacket gratis laten borduren. Geef jouw cadeau een extra persoonlijke boodschap met bijvoorbeeld initialen, de naam van je geliefde, vriend of bijvoorbeeld de geboortedatum van de kids. Een mooie blijvende herinnering aan een speciale dag of moment, nu als cadeau.

Wat: Piper-Heidsieck gepersonaliseerde Ice-Jacket
Waar: Bijenkorf te Amsterdam, 4de etage
Wanneer: zaterdag 10 december vanaf 13:00 tot 17:00 uur

piper-heidsieck-bijenkorf-personaliseren

De Piper-Heidsieck Cuvée Brut is overigens te koop voor € 40,00 en de Piper-Heidsieck Rosé Sauvage Brut €45,00, dit is inclusief de Ice-Jackets, die je aankomende zaterdag dus kun laten personaliseren bij de Bijenkorf Amsterdam.

Over Piper-Heidsieck

Piper-Heidsieck is opgericht in 1785 en is één van de oudste champagne huizen ter wereld. De Piper-Heidsieck stijl staat voor levenslust, temperament en vruchtbaarheid. De champagnes zijn charmant, elegant en toegankelijk met een verleidelijke unieke smaak.

Piper-HeidsieckDe kenmerkende fles met het rode etiket is dé champagne voor vele beroemdheden. Zo ging Marilyn Monroe iedere avond naar bed met een paar druppels Chanel No.5 op haar pols en werd zij wakker met een glas Piper-Heidsieck in haar hand. Dit laatste interesseert ons mannen wellicht wat minder, maar het geeft wel aan dat het hier om een luxe champagne voor fijnproevers gaat.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram