Dit wil jij dragen met kerstmis: Sneapers indoor sneakers

sneapers indoor sneakers

Dit wil jij dragen met kerstmis: Sneapers indoor sneakers

sneapers indoor sneakers

Mannen, maak kennis met Sneapers indoor sneakers. Warme sloffen met een focus op comfort en stijl, en perfect voor de heerlijke kerstdagen met de familie rondom de boom.

Nooit eerder is er echt aandacht besteed aan sloffen die zowel comfortabel zijn als er goed uitzien. Sinds 2015 brengt het Nederlandse sneaker sloffen merk Sneapers hier verandering in. Sneapers zijn de winterse musthave van het jaar.

Sloffen zijn heerlijk warm en comfortabel, maar hebben een ietwat oubollig imago. Jammer eigenlijk, want warme voeten tijdens de koude wintermaanden vindt iedereen fijn.

Wat creatievelingen uit Nederland hebben hier op ingespeeld door trendy sloffen te ontwerpen, en het resultaat zijn Sneapers sneaker sloffen. Het merk combineert het beste van twee werelden, namelijk comfort en stijl.

sneapers indoor sneakers

Stijlvolle sloffen

Het stijlvolle design van Sneapers zorgt ervoor dat ze uniek in hun soort zijn. De oprichters van het merk hebben de sloffen zelf ontworpen en speciaal voor de echte sneakerliefhebber ontwikkeld. Buiten draag je je favoriete sneakers, binnenshuis kies je voor Sneapers. Gooi je voeten omhoog na een lange werkdag en neem je rustmoment.

Comfort en warmte

Het is niet alleen het stijlvolle design wat Sneapers indoor sneakers zo bijzonder maakt. Het comfort laat ook niets te wensen over. Dankzij de 1 inch schuimrubberen zool die in Sneapers verwerkt is, wordt elke schok optimaal opgevangen. Sneapers zijn gemaakt van ademend materiaal, wat ervoor zorgt dat je geen stikhete voeten krijgt in de sneaker sloffen. De sloffen kunnen dus gerust de hele dag gedragen worden.

Origineel kerstcadeau

Het unieke concept en de kleurrijke designs maken Sneapers tot een uniek kerstcadeau. Verras je partner (of jezelf) met deze toffe sneaker sloffen.

Ze zijn te bestellen in zes verschillende modellen in vijf maten vanaf €34,95. Tot en met 31 december 2016 profiteer je trouwens van gratis verzending met de kortingscode FR33SHIPPING.

Bestel nu jouw paar op www.sneapers.com.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram