Eindelijk Netflix offline kijken op je smartphone & tablet

Netflix offline kijken

Eindelijk Netflix offline kijken op je smartphone & tablet

Netflix offline kijken

Netflix offline kijken kan nu! Netflix heeft zijn apps voor smartphone en tablets bijgewerkt met Netflix Offline Playback, waarmee we offline Netflix films en series kunnen kijken.

De Netflix update opent de mogelijkheid om onze favoriete films en shows in de metro, in het vliegtuig, en waar dan ook te bekijken, zonder dat een stabiele internetverbinding vereist is.

De streaming-dienst kondigde de langverwachte offline afspeel functie eerder vandaag aan in een Tweet, aangevend dat leden nu in staat zullen zijn om “veel van jouw favoriete streaming series en films te kijken” zonder internetverbinding door het vooraf laden van de inhoud op jouw toestel.

Op dit moment bevat de selectie alleen producties gemaakt door Netflix (Stranger Things, The Crown, Narcos, Orange is the New Black, etc), maar naar verluid zullen andere films en shows van andere studio’s worden toegevoegd in de nabije toekomst.

Wil je Netflix offline kijken en toegang krijgen tot de nieuwe functie, dan hoef hoef je alleen maar de nieuwste versie van Netflix voor Android of iOS te downloaden – die beide momenteel beschikbaar zijn. Dan zal er een knop verschijnen aan de zijde van de play-knop die je zal toestaan om de content te downloaden in zowel “Standard” of “High Definition”.

netflix offline kijken

“Standard’ kwaliteit is een iets lagere videoresolutie die minder opslagruimte nodig heeft en dus minder tijd kost om te downloaden”, aldus Netflix in een verklaring. Hogere kwaliteit is een hogere videoresolutie die meer opslagruimte nodig heeft en dus meer tijd nodig heeft om te downloaden, logischerwijs.

Als je de download knop niet kunt ontdekken, dan beschik je niet over de nieuwste versie van de app of is de inhoud die je zoekt is nog niet beschikbaar voor offline afspelen.

Download de app nu hieronder om het eens te proberen.

DOWNLOAD VOOR IOS (APPLE)

DOWNLOAD VOOR ANDROID

Post a Comment

#Volg ons op Instagram