Dé trend op het gebied van motorhelmen in 2017

Dé trend op het gebied van motorhelmen in 2017

motorhelm-trend-shark-2017-kopen

Voor motorrijders is het een must de trends te volgen. bij een gave motor hoort een passende helm. Dit is momenteel dé trend op het gebied van motorhelmen.

Natuurlijk rijd je graag rond op een krachtig model motor, en ben je geïnteresseerd in alle staaltjes vernieuwing en innovatie die de revue passeren, maar ook op het gebied van helmen zijn er duidelijke trends aan te wijzen.

In 2017 is de Shark helm erg populair en gewild, en dat is zeker niet voor niets!

motor-systeemhelm-shark-2017-kopen

‘Shark helm’ – de trend van het moment

Het Franse merk Shark is een van de grootste motorhelm labels in de wereld. Met meer dan twintig jaar ervaring werd het merk opgericht door mensen die ooit zelf op een professioneel niveau aan races deelnamen. Deze mensen hebben dan ook een grote passie voor gestroomlijnde vormgeving.

Een shark helm garandeert het hoogste niveau van veiligheid en prestatie. Het zijn helmen waarbij innovatie en technische ontwikkeling voorop staan, ontwikkeld door een bedrijf dat voortdurend zijn eigen grenzen verlegt.

De voordelen van een Shark helm

Als je een Shark helm van bijvoorbeeld Helmonline.nl draagt, heb je een helm in je bezit waarbij comfort gecombineerd wordt met uniek design. De helmen hebben de perfecte pasvorm en bij het ontwerp wordt er veel belang gehecht aan praktisch gebruik en veiligheid. En dan hebben we het nog helemaal niet over hun uiterlijk gehad; Strak, stoer en ruw zijn wel een paar termen die de helmen passen.

motorhelm-shark-raw-2017-kopen

Zo is de Shark Raw een compacte urban stijl helm, die rijcomfort garandeert, maar tegelijk een unieke look heeft. De Shark Evoline 3 Drop motorhelm is de echte top systeemhelm van Shark.

Bij het opendoen kan het kinstuk van deze helm volledig naar achter worden geklapt, waardoor het gewicht zo gelijkmatig mogelijk wordt verdeeld. Gevoelsmatig heb je een jethelm op! Ook de buitenschaal van deze helm is een staaltje pure innovatie en evolutie: namelijk uitermate aerodynamisch en licht.

De trend om in 2016 een Shark helm te dragen kent dus kortom een krachtig fundament. Shark helmen zijn innovatieve stukjes kunst, waarbij de makers zich vooral geconcentreerd hebben op het vrij kunnen genieten van het rijden op de motor. Dit gevoel is natuurlijk waar het werkelijk om draait..

2Reacties

  • J. Warrink
    5 mei 2017

    Zeker een hem om te dragen.
    Het is veilig, licht en sterk.
    Wat het mooiste hiervan is, is namelijk dat het op de hoofd doen veel makkelijker is, en onder de kin ook sneller dicht te doen is.
    Heb ik eenmaal een scooter, dan koop ik ook deze type helm.
    Voor wie als klant wil kopen, neem deze helm.

  • J. Warrink
    5 mei 2017

    De beste helm die er is.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram