Perfect als kerstcadeau of weekendje weg: In de suites van design hotel The Albus tap jij je eigen ijskoude Heineken!

Perfect als kerstcadeau of weekendje weg: In de suites van design hotel The Albus tap jij je eigen ijskoude Heineken!

the-albus-hotel-amsterdam-heineken-tap-mannen-2

Stel je voor, een hotel in hartje Amsterdam met suites waarin jij je eigen ijskoude Heineken biertje kunt tappen. Een weekendje weg in onze hoofdstad was nog nooit zo goed!

Sinds eind oktober jl. heeft design hotel The Albus iets fantastisch geïntroduceerd. Gasten die een suite of appartement boeken wacht namelijk niet alleen een Nespresso koffiemachine waar ze onbeperkt van kunnen genieten, maar ook de populaire thuistap van Heineken: THE SUB!

Als jij overnacht in The Albus dan hoef je voortaan dus niet meer richting de hotelbar voor een ijskoude goudgele rakker. Een glas plaatsen onder het tuutje van THE SUB thuistap van Heineken en een heerlijk gekoeld biertje staat klaar.

“THE SUB zien wij als een goede toevoeging voor gasten die net dat beetje extra willen en verwachten”, aldus Taco van der Meer, algemeen directeur van The Albus.

the-albus-hotel-amsterdam-heineken-tap-mannen-1

Dat het design van THE SUB, ontworpen door Marc Newson, perfect in de stijl van het hotel past is meegenomen, maar voor ons mannen zit de winst hem in een de functie.

Stel je voor dat je komende feestmaand december nog ergens een ‘nachtje weg’ zou boeken met het vrouwtje of dat je zelf nog je verlanglijstje moet invullen voor kerst. The Albus wordt dan wel erg interessant, niet?

In THE SUB gaat overigens een speciaal biervaatje van 2 liter, goed voor 6 tot 8 glazen. Het eerste biervaatje is ‘on the house’ en via roomservice kunnen extra biervaatjes gekocht worden. Uiteraard worden deze vervolgens op de perfecte temperatuur geleverd.

In samenwerking met Heineken zal THE SUB tot eind dit jaar exclusief beschikbaar zijn in The Albus hotel in Amsterdam, dus boek snel jouw decemberavondje hoofdstad.

www.albushotel.com

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram