Een blik op de Sudio Premium Draadloze Hoofdtelefoons

Een blik op de Sudio Premium Draadloze Hoofdtelefoons

sudio-vasa-bla-draadloze-koptelefoon-2

Maak kennis met het Zweedse Sudio, producent van draadloze hoofdtelefoons, met de focus op geluidskwaliteit, maar zeker ook op esthetiek en design. Ontdek de Vasa Blå draadloze earphones.

De draadloze earphones bestonden natuurlijk al een tijdje, maar nu iedereen wel draadloos móet met de nieuwe iPhone 7deze heeft immers geen AUX-aansluiting meer – zijn stijlvolle en kwalitatief goede, draadloze hoofdtelefoons een must.

Omdat de Apple Airpods niet door iedereen esthetisch worden gewaardeerd, gingen wij op zoek naar alternatieven en kwamen wij zodoende Sudio tegen met hun premium Bluetooth oordopjes: Vasa Blå – Wireless Freedom.

sudio-vasa-bla-draadloze-koptelefoon-3

Sudio

Sudioja, de naam werd inderdaad geïnspireerd door Phil Collins hitsong – is een Zweeds merk hoofdtelefoons dat in 2014 is opgericht. Het Scandinavische draadloze koptelefoon label gaat enkel voor de hoogste kwaliteit geluid en hecht waarde aan een elegant en doordacht design – iets dat wij mannen uiteraard waarderen. Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om de functionaliteit van hoofdtelefoons, maar het ontwerp en de esthetiek zijn minstens zo belangrijk.

Sudio’s draadloze earphones streven naar hoge kwaliteit op het gebied van design en geluidskwaliteit, maar gelooft er ook in dat dit niet enkel voor de elite beschikbaar hoeft te zijn. Hun collectie dus betaalbaar voor een groter publiek en dat maakt het misschien wel de beste optie voor je iPhone of andere smartphone/gadget.

sudio-vasa-bla-draadloze-koptelefoon-1

Sudio Vasa Blå

Sudio biedt diverse opties in zijn assortiment en wij bekeken de Sudio Vasa Blå. Deze premium Bluetooth earphones hebben geluid van studiokwaliteit – de bass is perfect, zijn stijlvol in design en geven je in ieder geval 8 uur lang vrijheid met muziek luisteren zonder te hoeven opladen.

We kunnen onze smartphone koppelen aan de wireless earphones en gesprekken ermee aannemen met de ingebouwde microfoon. Bovendien hebben we ook direct controle over onze smartphone met de afstandsbediening.

sudio-vasa-bla-draadloze-earphones-1

Wat ons betreft zijn de wireless earphones van Sudio een heerlijk cadeau voor bijvoorbeeld onder de boom. De Vasa Blå is compatibel met de iPhone 7 en alle andere Bluetooth-apparaten. Met een adviesprijzen vanaf $50,- zijn de diverse Sudio earphones nu op hun officiële website te vinden.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram