Nike lanceerde de LunarEpic Shield sneakers en die bestel je hier

Nike lanceerde de LunarEpic Shield sneakers en die bestel je hier

nike-lunarepic-shield-sneakers-kopen

De nieuwe Nike LunarEpic Flyknit Shield met waterafstotende technologie is afgelopen week gelanceerd en koop je hier! Nooit meer natte voeten op bijvoorbeeld festivals..

Toen het Nike product team meer dan twee jaar geleden begon met de ontwikkeling van de Nike LunarEpic Flyknit, was het doel om een hardloopschoen met een perfecte fit, vloeiend gevoel en optimale draagbaarheid te creëren die zich aanpast aan het lichaam in beweging.

De nieuwe Nike LunarEpic Flyknit Shield biedt deze voordelen met daarbij een all-weather bouw, zodat de drager alles met vertrouwen en gemak tegemoet kan treden, ondanks bijvoorbeeld slechte omstandigheden door de veranderende seizoenen.

nike-lunarepic-shield-sneakers-kopen-2

De schoen heeft een uit één stuk Flyknit bestaande bovenzijde en is gebouwd met DWR (duurzaam, waterafstotend) beklede TPU garen en een waterafstotende interne ‘bootie’ om de voet warm en droog te houden.

Het laser gelamelliseerde buitenzool-patroon – geïnspireerd door autobanden – is gegroefd om het oppervlakte te verhogen, de waterafstoot te verbeteren en tractie te maximaliseren.

De half hoge kraag geeft een vergrendelde, dynamische pasvorm, met nadruk op de natuurlijke beweging van de enkel tot aan de voet.

Je bestelt de Nike LunarEpic Shield sneakers nu hier:

http://store.nike.com/nl/en_gb/pw/shield-pack-running/

nike-lunarepic-shield-sneakers-kopen-1

nike-lunarepic-shield-sneakers-kopen-3

1 Comment

Post a Comment

#Volg ons op Instagram