Waarom iedereen toch wél een gewatteerde jas moet hebben

Herenkleding online

Waarom iedereen toch wél een gewatteerde jas moet hebben

beste-winterjas-2017-diervriendelijk

De gewatteerde jas, al dan niet met bontkraag, is al jaren populair. Vooral in de randsteden loopt er veel volk met gewatteerde jassen van populaire jassenmerken als Canada Goose of Woolrich. Alhoewel dit vaak ook draait om trend en zogenaamde status, heeft de gewatteerde jas toch vooral functionaliteit op ‘numero uno’ staan. Een toelichting..

Een jas zorgt voor warmte en comfort als je de deur uitgaat, maar is daarnaast ook hét kledingstuk dat je outfit compleet maakt. Deze winter zijn er voor heren jassen in diverse modellen, kleuren en materialen. Kortom, herenjassen in overvloed. Helemaal terug van weg geweest – het was immers zomer – is de gewatteerde herenjas, de perfecte jas voor heren tijdens de koudste maanden van het jaar. Door de voering is deze winterjas extra warm en bestand tegen alle weersomstandigheden. Deze winter is de gewatteerde herenjas verkrijgbaar in vele kleuren en diverse prints.

Eindeloos combineren

_mg_3515_1De gewatteerde herenjas is de ideale jas om eindeloos mee te combineren. Op je vrije dag kun je hem nonchalant dragen op een comfortabele jeans met warme trui, en niks houdt jou tegen om heerlijk door de bossen te wandelen. Ga je liever voor een stijlvolle look? Draag de gewatteerde jas op een klassieke chino met overhemd en maak het plaatje compleet met een stijlvolle sjaal en leren handschoenen.

Trendy meets diervriendelijk

Een merk dat altijd precies weet wat mannen willen, en dit ook nog eens op een verantwoorde manier uitvoert, is Save the Duck. Save the Duck is een innovatief en tegelijkertijd modieus Italiaans jassenmerk, dat zich richt op het maken van kleding zonder hierbij gebruik te maken van dierlijk materiaal, in tegenstelling tot een aantal van de eerder genoemde merken.

De jassen zijn licht van gewicht, hebben optimaal draagcomfort en zijn heerlijk warm. Het belangrijkste is natuurlijk dat Save the Duck door het zorgvuldig gebruik van materiaal Plumtech het milieu beschermt en respecteert en met name dieren niet schaadt in het productieproces van de kleding. Plumtech bevordert luchtdichtheid, zodat de jassen wind- en waterdicht zijn en zorgen voor een hoge mate van bewegingsvrijheid.

save-the-duck-gewatteerde-jassen-winter-trend-heren-2017

Save the Duck staat bekend om de kwaliteit, diversiteit en het comfort van de producten. Het assortiment bestaat uit diverse trendy en stijlvolle kleuren, en de herenjassen zijn gemaakt van zachte, fijne stoffen naadloos aansluiten op het lichaam voor een perfecte fit. Ze zijn gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen en passen zodoende ook prima in de weekendtas bij een uitje. Dit maakt dat de Save the Duck jassen naast comfortabel en mooi ook praktisch zijn. Wanneer de jas weer uit de tas wordt gehaald, neemt hij direct weer zijn luchtige vorm aan.

Je mag concluderen dat een gewatteerde jas niet in je garderobe mag ontbreken deze winter. Want mannen, wie wil er nu niet een jas die naast warm, functioneel, sportief en stijlvol verantwoord is?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram