Bekijk Leonardo DiCaprio’s klimaatdocu ‘Before the Flood’ hier gratis online tot 6 november

Bekijk Leonardo DiCaprio’s klimaatdocu ‘Before the Flood’ hier gratis online tot 6 november

https://youtu.be/90CkXVF-Q8M

Leonardo DiCaprio’s gloednieuwe klimaatverandering documentaire ‘Before the Flood’ is uit en je bekijkt de docu hier gratis online tot 6 november. In de ‘climat change’ documentaire wil hij aantonen hoe slecht het gesteld is met onze planeet en dat we moeten ingrijpen.

Toen Leonardo DiCaprio eindelijk zijn langverwachte Oscar won, gebruikte de acteur zijn spreektijd om een standpunt over klimaatverandering te nemen en vroeg hij wereldleiders – en ons – om dit onderwerp serieus te nemen.

Onder het mom van “acties spreken luider dan woorden”, werkte de Hollywood-ster samen met Academy Award-winnende filmmaker Fisher Stevens aan de documentaire ‘Before the Flood’, ofwel ‘voor de zondvloed’.

De docu maakt zijn debuut op National Geographic Channel en de 95-minuten durende film is nu gratis beschikbaar om te kijken tot november 6. Bekijk de volledige docu bovenaan de pagina en zie hoe DiCaprio de hele wereld over reist om de gevolgen van de opwarming van de aarde te verkennen.

Ps. DiCaprio brengt trouwens geheel in lijn met zijn overtuigingen de jaren ’90 superheld Captain Planet naar het grote scherm.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram