Op zoek naar een leren tas? Burkely is je merk!

burkely heren tassen

Op zoek naar een leren tas? Burkely is je merk!

heren tassen burkleyTuurlijk: een rugzak is sportief, stoer en absoluut onmisbaar. Maar sommige momenten, sommige stijlen en sommige outfits vragen nou eenmaal om een leren tas. Ben jij een man voor wie het allemaal niet zo gek hoeft? Die gewoon een mooie rechttoe-rechtaan leren tas zoekt om dagelijks naar kantoor te dragen? Waarschijnlijk is een Burkely tas dan helemaal top voor jou. Deze tassen zijn tijdloos, klassiek en van topkwaliteit: eigenlijk dus een schot in de roos voor elke man.

Burkely tassen voor heren?

Het merk heeft een vintage uitstraling en maakt de mooiste leren tassen voor iedereen. Ja, óók voor heren, dus! Voor de stijlvolle mannen onder ons heeft Burkely de nodige eyecatchers in het assortiment, in verschillende tinten bruin of zwart. En omdat een leren tas heus niet altijd een rib uit je lijf hoeft te kosten, zijn de prijzen ook zeer aangenaam – da’s ook wel fijn.

Burkely laptoptassen

Een goed gestylde zakenman wil zijn laptop natuurlijk in stijl vervoeren. En hoe kan dat nou beter dan in een leren laptoptas? Burkely heeft heel veel verschillende soorten en als je ook maar een béétje van leren tassen houdt dan word je gelijk enthousiast van het aanbod. Of je motto nu less is more is, of dat je wel houdt van een gesp en een rits hier en daar: een nieuwe laptoptas vind je bij Burkely. Nog een tip: Burkely heeft ook een aantal leren laptopsleeves in het assortiment. Prima als je behalve je laptop eigenlijk niet zo veel rompslomp met je meezeult – en dus geen volledige tas nodig hebt.

burkely_tas-bruin burkely_heren-tassenburkely_leren-heren-tas

Heb jij al een gaaf model gespot? Voor € 99,95 heb jij al een van deze mooie Burkely tassen aan je arm! Je vindt bovenstaande exemplaren (en nog veel meer!) onder andere bij THEBAGSTORE.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram