De gloednieuwe JBL E-Series Koptelefoon is gelanceerd tijdens ADE

jbl-hoofdtelefoon

De gloednieuwe JBL E-Series Koptelefoon is gelanceerd tijdens ADE

jbl-e-seriesJBL Lanceert de nieuwe generatie E-Series hoofdtelefoons met draadloze technologie.

De nieuwste lijn van zowel draadloze als vaste hoofdtelefoons is voorzien van een nieuw esthetisch design en biedt de hele dag comfort en veelzijdigheid.

Harman, de toonaangevende speler in de audiomarkt, introduceert de nieuwe generatie JBL E-Series. De nieuwe lijn – met Sunnery James & Ryan Marciano als brand ambassadors – bestaat uit vijf veelzijdige lifestyle koptelefoons. Deze headphones zijn zowel draadloos als vast beschikbaar, en ze bieden in-ear, on-ear en around-ear modellen.

Een aanvulling op de levensstijl van muziekliefhebbers, biedt de JBL E-Series naast goede kwaliteit vooral ook gemak, zowel onderweg als op kantoor of thuis.

Redactielid Rowan met Sunnery James & Ryan Marciano bij de 'SJRM x JBL x ADE' launch afgelopen week in Amsterdam

Redactielid Rowan de Leeuw met Sunnery James & Ryan Marciano bij de ‘SJRM x JBL x ADE’ launch afgelopen week in Amsterdam

Deze nieuwe JBL koptelefoons zijn bij o.a. bij de Mediamarkt online te bestellen en wij gaan ook begin november een setje weggeven in onze JBL E-Series Headphones winactie, dus houd ons in de gaten!

De draadloze JBL E-Series, de E25BT, E45BT en E55BT, worden verbonden met smart devices doormiddel van Bluetooth, zo wordt het mogelijk voor de ons om de headphones hands-free te bedienen gedurende de hele dag, ongeacht de activiteit.

Elk model stelt je bovendien in staat om naadloos te schakelen tussen verschillende apparaten en zo ontstaat er een ononderbroken luisterervaring. Gebruikers kunnen op die manier moeiteloos wisselen tussen muziek luisteren via een draagbare box en telefoongesprekken voeren met een smartphone, terwijl het gegarandeerd is dat er nooit iets gemist wordt.

e55_jbl_zwart hoofdtelefoonHet nieuwe stijlvolle design van de JBL E-Series combineert comfort met fashion en creëert een uiterlijk statement dat net zo opvallend is als het geluid. Door het gebruik van de comfort-fit hoofdbanden en de knoopvrije kabels zijn de JBL E-Series hoofdtelefoons ergonomisch gezien de beste in zijn klasse en bieden ze een comfortabele pasvorm aan iedere luisteraar.

De E45BT en de E55BT zijn uitgevoerd met knoppen op de hoofdtelefoon zelf, zodat ze ook draadloos gebruikt kunnen worden. Daarbij zien we ook een afneembare kabel met een afstandsbediening met één knop, zodat er ook muziek geluisterd kan worden met kabel.

jbl-hoofdtelefoonDe JBL E-Series zijn uitgerust met JBL’s signature sound met een uitmuntende bas en bieden de luisteraars een audio-ervaring van hoge kwaliteit. Aangezien de hoofdtelefoons ook een ingebouwde microfoon hebben, geven de JBL E-Series koptelefoons de ons ook de mogelijkheid om telefoongesprekken aan te nemen met een simpele druk op de knop.

JBL® E-Series kenmerken per product:

JBL E-Series
Product

Kenmerken

Product E15 E25BT E35 E45BT E55BT
Prijs €39,99 €69,99 €69,99 €99,99 €129,-
JBL Signature Sound
Driver Grootte 8.6mm 8.6mm 40mm 40mm 50mm
Bluetooth
Batterijduur Up to 8hr Up to 16hr Up to 20hr
Naadloze Schakeling Tussen Apparaten
Ergonomisch ‘Best in Class’
Around-Ear
On-Ear
In-Ear

 

WIN DE JBL E-SERIES HEADPHONE

Zoals wel vaker hebben we weer iets gaafs voor jullie; we gaan namelijk een setje van deze gloednieuwe topkwaliteit headphones weggeven! Volg ons op Instagram en Facebook om de winactie niet te missen in de komende weken.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram