Trailer: Nieuwe video ‘Assassin’s Creed’ toont Michael Fassbender als getrainde killer

Trailer: Nieuwe video ‘Assassin’s Creed’ toont Michael Fassbender als getrainde killer

20th Century Fox bouwt langzaam de spanning op voor zijn volgende blockbuster release. Met succes van de populaire Ubisoft game Assassin’s Creed, hoopt de studio alle fans van video games, actiefilms en sci-fi naar de bioscoop te krijgen met de film Assassin’s Creed.

In de tweede trailer krijgen we meer beeld van de manier waarop de hoofdpersoon Callum Lynch (Michael Fassbender) te werk gaat in een reeks slopende fysieke en mentale tests om daadwerkelijk de ‘Assassin’ te worden. Daarnaast geeft de teaser ook een aantal high-flying stunts en ongelooflijke visuals.

De synopsis van de film: Door middel van een revolutionaire technologie die zijn genetische herinneringen ontsluit, beleeft Callum Lynch (Fassbender) de avonturen van zijn voorvader, Aguilar, in het 15e eeuwse Spanje. Callum ontdekt dat hij afstamt van een mysterieus geheim genootschap, de Assassins en vergaart ongelooflijke kennis en vaardigheden om de onderdrukkende en machtige Templar organisatie in de moderne tijd te bestrijden.

Creed Assassin’s opent wereldwijd in de bioscoop op 21 december. Meer info en de eerste trailer vind je hier.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram