Dit willen we allemaal: nooit meer het overhemd hoeven strijken

Dit willen we allemaal: nooit meer het overhemd hoeven strijken

strijkvrij-overhemd-kopen

Stel je voor dat je nooit meer je overhemd hoeft te strijken. Een utopie? Een droom? Nee hoor, tegenwoordig bestaan er strijkvrije, ofwel kreukvrije overhemden.

Niks vervelender dan er last-minute achter komen dat je overhemd niet kreukvrij is en dat het toch echt nog gestreken dient te worden. Het is een probleem waar veel mannen dagelijks tegenaan lopen, maar dit hoeft niet langer heren!

Anno 2016 laat de technologie en techniek in het land van de herenkleding ons niet in de steek. We kunnen tegenwoordig kreukvrije, en dus strijkvrije overhemden kopen voor een fijne prijs.

Niet meer strijken

Yes, je hoort het goed. Strijken is iets dat we tot het verleden kunnen laten behoren dankzij strijkvrije overhemden! Geen ongeloofwaardige reclameslogan of overdreven beloftes die niet blijken te werken in de praktijk. Strijkvrije overhemden werken wel degelijk en besparen ons zodoende veel werk – waar we ook helemaal geen zin hebben, let’s be honest. Zodra het overhemd uit de was komt hang je hem op een haakje en voila.

strijkvrije-overhemden-hemd-voor-hemGeen gedoe met lastige vouwen die je er niet uit kunt krijgen of knoopjes die besluiten weg te springen bij het strijken. Als je het strijkvrije overhemd uit de kast haalt, dan is deze ready-to-wear, naar welke gelegenheid dan ook. Ideaal voor de zakelijke man die op elk moment een overhemd klaar moet hebben, maar ook voor de heren onder ons die op het laatste moment zijn uitgenodigd voor een mooi, chique feestje of een drankje met de droomvrouw.

Bespaar tijd voor leuke dingen

De tijd die we normaal gesproken besteden aan het strijken van onze overhemden kunnen we nu besteden aan leukere en belangrijkere zaken, dankzij de kreukvrije overhemden. ’s Ochtends een tweede bak koffie, een hardloopsessie door het Vondelpark of een ‘morning’ massage van vrouwlief is bijvoorbeeld minstens zo belangrijk als het strijken van een overhemd.

kreukvrije-overhemden-hemd-voor-hemHet is simpel. Je kunt kiezen voor een prachtig overhemd dat je moet wassen, laten opdrogen en vervolgens moet strijken of je kiest voor een schitterend overhemd dat je gaat wassen, laat opdrogen en direct aan kunt doen.

Oh ja, niet onbelangrijk: waar vind je deze gladde overhemden? Check Hemd voor Hem eens. Hier vind je diverse kleuren voor dit kreukvrije herenshirt!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram