Elrow presents ADE After Hour Madness: Legendarisch Spaans techno & deephouse feest op ADE begint 9u ’s ochtends

Elrow presents ADE After Hour Madness: Legendarisch Spaans techno & deephouse feest op ADE begint 9u ’s ochtends

elrow-ade-2016-amsterdam-review

Zondagochtend 23 oktober is het zover. Het legendarische techno en deephouse festival Elrow uit Spanje komt dan naar ADE en de aftrap is om 9u s’ ochtends!

Op zondag 23 oktober kun je vroeg uit de veren voor Elrow. Zodra het zonlicht Amsterdam verwarmt en de deuren openen stap je binnen in de wondere wereld van Elrow.

elrow-ade-2016-amsterdam-preview

Of het nou de thuisbasis is in Viladecans, de zomer residency bij Space Ibiza of op één van de vele verschillende clubs en festivals in bijvoorbeeld Madrid of Barcelona, overal ga je op in de excentrieke uitbundigheid en vreugde die synoniem staan voor een Elrow beleving.

Een ervaring waar spektakel, muziek, kleur en blijdschap samensmelten tot een unieke belevenis. Vlieg mee met de Spaanse raket die Elrow heet.

elrow-ade-2016-amsterdam-bronx

The Bronx & PSYCHEDELIC TRIP

Het festival wordt in principe een mix tussen Elrow’s twee mooiste shows, The Bronx en PSYCHEDELIC TRIP.

Eerstgenoemde neemt je mee op een trip door de meest gevaarlijke en donkere gedeeltes van New York City’s ‘The Bronx’. Van een achtergelaten auto ondergespoten met graffiti tot gangsters en ‘hookers’, alles is aanwezig.

Laatstgenoemde laat weinig tot de verbeelding over. Alhoewel de jaren ’60 allang voorbij zijn, hebben de hippies de mooiste vrijdenkende eilanden en stranden bemachtigd. Speciaal voor Elrow komen zij terug naar onze wereld om liefde te verspreiden in de ontzettend kleurrijke club!

elrow-ade-2016-amsterdam-psychedelic

SOLD OUT

Het event vindt plaats bij de WesterUnie, die zal worden omgetoverd tot een sprookjesachtige omgeving, vol met kleuren, verlichting en aankleding voor een optimale belevenis. Aanvangstijd is om 09:00 en om 23:00 is het altijd pijnlijke moment van het laatste nummer.

Alhoewel Elrow ADE 2016 momenteel is uitverkocht, raden we je zeker aan om bijvoorbeeld Ticketswap in de gaten te houden, want dit Spaanse feestje wordt één voor in de boeken.

Fijne vlucht en doe niks dat wij niet zouden doen!

elrow-ade-2016-amsterdam-westerunie

Geschreven door Maaike Kop Jansen. maaike

Naast haar dagelijkse werkzaamheden bij Bon Bon schrijft Maaike in haar vrije tijd gepassioneerd content over Food & Events voor Mannenstyle.nl. Je vindt haar ook op LinkedIn!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram