Kom nooit meer te laat met de TomTom GO en vind altijd je auto terug met de TomTom CURFER!

Kom nooit meer te laat met de TomTom GO en vind altijd je auto terug met de TomTom CURFER!

tomtom-go-tomtom-curfer

Met de nieuwe TomTom GO en TomTom CURFER helpt TomTom bestuurders zorgeloos en op tijd aan te komen op de gewenste bestemming.

TomTom onthulde deze maand niet alleen de TomTom Touch fitness-tracker, maar had ook iets zeer waardevols voor ons autobestuurders middels de TomTom GO en de TomTom CURFER. Onze agenda staat natuurlijk vol met belangrijke afspraken, dus is het zaak moeiteloos en veilig op tijd op de plaats van bestemming te komen, altijd en overal.

Simpel gesteld helpt de TomTom GO ons bij dit zorgeloos en op tijd arriveren op elke gewenste bestemming. Je zult ondervinden dat het veel meer is dan het klassieke navigatiesysteem dat we kennen.

De TomTom CURFER daarnaast is de ultieme reisgenoot voor op onderweg. De CURFER geeft namelijk niet alleen inzicht in je rijgedrag, maar vindt bijvoorbeeld ook moeiteloos je auto weer terug als je even niet meer weet waar hij geparkeerd staat – vooral handig als vrouw of vriendin de auto ‘leent’..

tomtom-go-2017

TomTom Go

De nieuwste generatie TomTom GO navigatie – de meest geavanceerde van TomTom (TOM2) tot heden – beschikt allereerst over ingebouwde Wi-Fi, zodat er geen computer of kabel meer nodig is voor de laatste updates.

Ideaal, want zo hebben we automatisch en kosteloos altijd de meest accurate kaarten, routes, verkeers- en flitsinformatie en TomTom’s eigen Lifetime Services bij de hand. Via de TomTom MyDrive app (voor iOS of Android) werkt TomTom GO ook nauw samen met de mobiele telefoon, waardoor doorwerken tijdens het rijden gemakkelijker en veiliger dan ooit is.

Tekstberichten worden bijvoorbeeld voorgelezen en gesprekken kunnen worden aangenomen op basis van spraakbesturing. Ook werkt de apparatuur eenvoudig samen met digitale assistentie als Apple’s Siri en Google Now™.

Interessant is dat de nieuwe navigatiesystemen van TomTom GO tevens in staat zijn om de gewoonten van een bestuurder te herkennen, waardoor hij kan voorspellen wanneer hij naar een frequente bestemming rijdt.

tomtom-go-tomtom-6200Tijdens de dagelijkse rit naar het werk vindt vanaf het moment dat de contactsleutel wordt omgedraaid alles automatisch plaats, met inbegrip van het omzeilen van druk verkeer. Als we desondanks een verkeersopstopping of flitser naderen, geeft de TomTom GO een geluidswaarschuwing, zodat we op tijd vaart kunnen minderen.

TomTom GO modellen

De TomTom GO-apparaten zijn verkrijgbaar in vier versies met een hedendaags ontwerp en razendsnelle quad core processors. De TomTom GO 5200 en 6200 zijn gericht op het hogere segment en verkrijgbaar met een schermformaat van respectievelijk 5 inch en 6 inch.

Beide modellen zijn voorzien van SIM-kaarten ter ondersteuning van live updates. De instapmodellen TomTom GO 520 en 620 zijn eveneens in twee schermformaten verkrijgbaar en dienen met een smartphone te worden verbonden voor live meldingen van onder meer verkeersopstoppingen en flitsers.

De nieuwe satellietnavigatiesystemen uit de TomTom GO-reeks zijn vanaf nu verkrijgbaar via geselecteerde winkels en de website van TomTom. http://tomtom.com/nl_nl/drive/car/

tomtom-curfer-smartphone-app

TomTom CURFER

De TomTom CURFER is een bijzondere gadget en is eigenlijk de ultieme reisgenoot voor op de weg. Deze performance tracker wordt via de OBD (On Board Diagnostics)-poort op een auto aangesloten, waardoor met een smartphone diverse voertuiggegevens uit worden gelezen.

Van het bijhouden van de G-kracht tijdens het nemen van bochten tot de efficiëntie van het optrekken en remmen: de TomTom CURFER slaat alles op en hiermee kunnen onze rijprestaties worden verbeterd. Zo bespaar je bijvoorbeeld geld, door ons efficiënter te leren rijden. Ook krijgen we een waarschuwing bij ongeregeldheden in accuspanning, olietemperatuur en motorbelasting, waardoor we zeker zijn van het feit dat hun voertuig naar behoren functioneert. Vergeten waar de auto geparkeerd staat? Geen probleem, de TomTom CURFER helpt je om moeiteloos je auto weer terug te vinden.

Game on

Bijkomend is het spelelement van de CURFER. Het systeem kent namelijk scores toe op je rijtechniek. Hoe beter je rijdt, hoe beter je presteert, hoe beter je scores.

tomtom-curferGedurende de tijd leer je meer over je persoonlijke rijstijl en de prestaties van de auto, en zie je dus eigenlijk hoe goed jij bent achter het stuur. Dit alles kun je vervolgens via sociale netwerken delen.

De TomTom CURFER is sinds deze maand leverbaar via de website van TomTom. http://tomtom.com/nl_nl/drive/curfer/

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram