Sneaker Scout: De Android Homme 2016 Herfst/Winter collectie

Sneaker Scout: De Android Homme 2016 Herfst/Winter collectie

android-homme-2016-fall-winter-sneakers-8

Vandaag in Sneaker Scout het in Los Angeles gevestigde schoenenmerk Android Homme, dat terugkeert met een uitzonderlijk fijne 2016 herfst/winter sneaker collectie.

De nieuwste Android Homme collectie bestaat uit een reeks van low-profile sneakers die balanceren op de grens tussen casual en high-end. Italiaans fluweel, gewatteerd leer en kalfssuède zijn de hoogwaardige materialen die worden gebruikt bij de Omega en Propulsion modellen van het label.

Wat betreft de opties in kleur, zien we dat Android Homme een meer neutraal palet gebruikt, verspreid over diep zwart, lichtgrijs en hard marine. Het is ook belangrijk om te vermelden dat dit Android Homme eerste assemblage is, die volledig handgemaakt is in Italië.

android-homme-2016-fall-winter-sneakers-7

“Dit is altijd al een droom van mij geweest, om te werken met de legendarische footwear ambachtslieden in Italië. Na de productie van schoenen in verschillende landen door de jaren heen, is er in mijn sterke overtuiging geen vervanging voor Italiaans vakmanschap. Ik ben zo trots op deze collectie”, aldus ontwerper Javier Laval.

Check de Android Homme 2016 Herfst/Winter Collectie sneakers en hun wereldwijde release in de komende weken bij de officiële webwinkel van het merk.

android-homme-2016-fall-winter-sneakers-1

android-homme-2016-fall-winter-sneakers-2

android-homme-2016-fall-winter-sneakers-3

android-homme-2016-fall-winter-sneakers-4

android-homme-2016-fall-winter-sneakers-5

android-homme-2016-fall-winter-sneakers-6

No Comments

Post a Comment

#Volg ons op Instagram