De TomTom Touch is de eerste fitness-tracker die rekening houdt met jouw lichaamssamenstelling (en meer)

De TomTom Touch is de eerste fitness-tracker die rekening houdt met jouw lichaamssamenstelling (en meer)

tomtom-touch-fitness-tracker-recensie

De gloednieuwe TomTom Touch heeft een primeur, want de innovatieve Fitness Tracker laat je namelijk gedetailleerder dan ooit tevoren zien uit welk hout jij gesneden bent, dankzij o.a. het analyseren van jouw lichaamssamenstelling..

Dat TomTom ons uitstekend wegwijs maakt achter het stuur was bekend, maar het bedrijf kan ons tegenwoordig ook de weg wijzen met ons lichaam. De TomTom Touch Fitness Tracker is namelijk voorzien van eigenschappen en functies die ervoor zorgen dat we veel beter en gedetailleerder kunnen bijhouden wat onze fysieke ’tussenstand’ is.

Met de Touch introduceert TomTom de eerste fitness-tracker op de markt die de lichaamssamenstelling van de gebruiker analyseert en vervolgens combineert met 24-uurs bewaking van het aantal stappen, de slaappatronen en de hartslag, direct vanaf de pols. Middels een simpele druk op de knop meet de TomTom Touch het percentage lichaamsvet en de aanwezige spiermassa om de belangrijke vraag te beantwoorden: Leveren mijn inspanningen het gewenste resultaat op?

tomtom-touch-fitness-trackerLichaamsgewicht vertelt bijvoorbeeld niet het hele verhaal. Jij en ik kunnen hetzelfde gewicht hebben, maar toch compleet verschillende niveaus van spiermassa en lichaamsvet hebben. De TomTom Touch biedt meer duidelijkheid dan andere fitness trackers door het bijhouden van de lichaamssamenstelling. Op die manier je of jouw inspanningen daadwerkelijk effect hebben.

De TomTom Touch is bedoeld om 24 uur per dag, 7 dagen per week gedragen te worden en heeft verder alles wat we mogen verwachten van een moderne fitness tracker. Het apparaat houdt 24/7 het aantal stappen, de slaappatronen, de hartslag en het aantal verbrande calorieën bij en biedt daarnaast een sportmodus voor joggen, fietsen of work-outs op de sportschool. Speciale smartphone-meldingen houden de gebruiker optimaal geïnformeerd.

Met de TomTom MySports-app kun je statistieken en voortgang eenvoudig aflezen en prestaties delen met vrienden. Met behulp van prestatiemetingen en grafieken kunnen we nagaan hoe van invloed zijn op onze lichaamssamenstelling.

De slanke en moderne TomTom Touch wordt geleverd in een collectie kleurrijke en hoogwaardige polsbandjes die aansluiten bij elke stijl.

TomTom Spark & Runner

Naast de introductie van de nieuwe TomTom Touch, introduceerde TomTom overigens ook de opvolgers van de GPS sporthorloges TomTom Spark en Runner. Voortbordurend op de track record van TomTom in navigatie- en kaarttechnologie, zijn de TomTom Spark 3 en Runner 3 nu voorzien van Route Exploration.

Met Route Exploration functie kun je bij het hardlopen op eenvoudige wijze nieuwe routes bepalen en natuurlijk je huidige locatie checken. De nieuwe GPS-sporthorloges worden geleverd met nieuwe, dunnere en moderne polsbandjes in diverse kleuren.

tomtom-touch-fitness-tracker-zwartDe TomTom Touch, de TomTom Spark 3 Cardio + Music en Runner 3 Cardio + Music kunnen vanaf nu worden besteld via www.tomtom.com/fitness. De prijzen bedragen 149 euro voor de TomTom Touch en 249 euro voor de Spark 3-en Runner 3 + music. De volledige reeks zal deze maand in de winkel verkrijgbaar zijn.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram