De adembenemende trailer van BBC’s natuur documentaire ‘Planet Earth II”

De adembenemende trailer van BBC’s natuur documentaire ‘Planet Earth II”

Eindelijk. Na tien jaar wachten komt er een vervolg op misschien wel de beste documentaire op het gebied van natuur ooit, Planet Earth. Inclusief de legendarische natuuronderzoeker Sir David Attenborough, toont BBC One de eerste trailer voor Planet Earth II.

De veelgeprezen natuur-serie maakt een comeback na ongeveer 10 jaar sinds de eerste reeks uitzending. De originele Planet Earth, eveneens aangevoerd door Attenborough, dook in enkele van de meest wonderbaarlijke prestaties van de natuur. De nieuwe serie zal op zijn beurt zes afleveringen krijgen van een uur elk, opnieuw focussend op alle magie van de natuur.

Waar we de eerdere afleveringen al prachtig vonden, krijgen we in de nieuwe Planet Earth reeks te maken met de nieuwste filmtechnologieën, waaronder beeldmateriaal in 4K-technologie. Prachtig!

Planet Earth II werd gefilmd in meer dan 64 landen over vier jaar tijd en stelt ons in staat haarfijne beelden te zien uit de natuur waar we zelf vrijwel niet in ons leven mee in aanraking zullen komen.

De oorspronkelijke Planet Earth serie uit 2006 kun je trouwens op Netflix zien. Een aanrader om te kijken, want voor Planet Earth II is nog geen officiële datum vastgesteld. Stay tuned echter, want met de trailer bovenaan te zien, zal het niet erg lang duren voor de nieuwe reeks in première zal gaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram