Hoe het is om een Boeing 727 vliegtuig ’thuis’ te noemen..

Hoe het is om een Boeing 727 vliegtuig ’thuis’ te noemen..

In een serie van YouTube-kanaal Great Big Story, wordt het gezegde “no place like home” onderzocht middels de meest onverwachte woonplekken ter wereld. Vandaag krijgen we een tour door de Boeing 727 waar iemand in woont..

De afleveringen verdiepen zich in het leven van mensen die onconventionele woningen voor zichzelf hebben gecreëerd, waaronder die van Bruce Campbell (niet te verwarren met de Evil Dead Bruce) die woont in een hergebruikte Boeing 727.

Campbell neemt ons mee in een rondleiding door het ruime vliegtuig dat is gelegen in een rustige plek van het bos. Hij vertelt dat ongeveer drie vliegtuigen dagelijks hun pensioen krijgen en dat ze in de meeste gevallen uiteindelijk worden ‘versnipperd’.

De vliegtuigbewoner zag met bovenstaande wetenschap zijn kans schoon, bemachtigde de 727 en creëerde zijn nu comfortabele woning.

Bekijk de clip bovenaan en check binnenkort andere episodes bij ons, waaronder een kunstmatig eiland en een ondergrondse huis in een kleine Australische woestijnstad.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram