Trailer: Inferno verschijnt volgende week in de bioscoop (Win kaarten x2)

Trailer: Inferno verschijnt volgende week in de bioscoop (Win kaarten x2)

Na zeven jaar is het eindelijke zover: Tom Hanks is terug als Robert Langdon! Vanaf 13 oktober draait de spannende film Inferno, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Dan Brown in de Nederlandse bioscopen.

Inferno is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard, gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns’ succesvolle Robert Langdon-boekenreeks. Het is in feite een vervolg van andere Dan Brown verfilmingen als The Da Vinci Code en Angels & Demons.

In Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Met o.a. Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster en Sidse Babett Knudsen.

inferno-trailer-bioscoop-tickets-tom-hanks-winactieWin bioscooptickets en meer

Inferno draait vanaf 13 oktober in de bioscoop en wij geven bioscooptickets van de film weg en merchandise.

Meedoen doe je simpel via onze social media!

www.infernofilm.nl
www.facebook.com/InfernoFilmNL
#InfernoFilm

Post a Comment

#Volg ons op Instagram