Reis in stijl met de leren pilotenkoffers van Alassio.. (Review)

Reis in stijl met de leren pilotenkoffers van Alassio.. (Review)

alassio-leren-pilotenkoffer-silvana-review

Tegenwoordig maken we steeds meer tripjes. Of het nu voor vakantie is of voor werk, met de Thalys of met een Boeing, steeds vaker zijn we er even kort tussenuit. In de praktijk gebruiken we hier vaak een eigenlijk te grote trolley voor, maar piloten hebben hier al decennia lang een oplossing voor; de pilotenkoffer alias laptop trolley.

Voor een weekendje weg heb je in principe niet zoveel nodig, laat staan voor een tripje met slechts één overnachting. Omdat onze gemiddelde trolley over het algemeen vrij ruim is, is het geen overbodige luxe om na te denken over de aanschaf van meer praktische bagage.

Wat hebben we over het algemeen nodig op een kort tripje? Ondergoed, badkamerartikelen, setje schone kleding en onze laptop. Ideaal hiervoor zijn de pilotenkoffers, die ook wel ‘laptop trolley’ worden genoemd, omdat ze hedendaags veelal door zakenlui worden gebruikt. De ‘laptop trolley’ is zo ideaal, omdat deze voornamelijk wordt voorzien van een schoon, extra overhemd, alternatieve stropdas, extra boxershort, wat prullaria en uiteraard laptop.

Vergis je niet, deze pilotenkoffers a.k.a. laptop trolley’s zijn er allang niet meer alleen in een zilveren, aluminium behuizing zoals vroeger. We hebben tegenwoordig chique exemplaren in strak leder, volledig met genoeg bagageruimte voor een snoepreisje.

leren-laptop-trolley-alassio-review

Wij bekeken een dergelijke koffer die oorspronkelijk ontworpen is voor piloten. Onze vrienden van Marington stuurde ons ter review een leren laptop trolley toe van Alassio, de Alassio Silvana Leren Pilotenkoffer.

Zoals je kunt zien is in deze prachtige leren koffer ruimte voor twee grote, volle mappen vol met documentatie en meer. In de praktijk ondervinden we dan ook dat er meer dan genoeg ruimte is voor ons laptopje, een paar jeans, boxers en (t-)shirts. Belangrijk element voor ons is echter ook het stukje ‘uiterlijk’.

Naast dat deze trolley onze bagage kan houden en op wieltjes rijdt, ziet hij er ook schitterend uit. Het zachte leder en de subtiele details doen vermoeden dat het hier om een pilotenkoffer gaat van minstens een paar honderd euro. Echter, dit is gelukkig niet de realiteit.

Ondanks de luxe uitstraling en kwaliteit, wordt de Alassio Leren Pilotenkoffer Silvana (gratis) afgeleverd voor slechts E164,95 bij een webshop als Marington.nl. Dus binnenkort een korte trip voor de boeg? Check vooral eens of een pilotenkoffer iets is voor jou!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram