Luxe burgerbar The Butcher geopend in de Negen Straatjes, Amsterdam

Luxe burgerbar The Butcher geopend in de Negen Straatjes, Amsterdam

the-butcher-negen-straatjes-amsterdam-2

Na The Butcher Albert Cuyp en The Butcher West, heeft de luxe burgerbar The Butcher nu een nieuwe tent in Amsterdam. Vanaf nu vinden de burgers hun weg van de grill naar jouw bord ook in de Negen Straatjes.

The Butcher brengt het recept van ‘haute fastfood’ nu ook naar de Paleisstraat 14, op de hoek van de Spuistraat in de befaamde Negen Straatjes. O ja, er is een terras aanwezig en het wordt weer ‘bloody delicious!’, aldus The Butcher zelf.

The Butcher Nine Streets 

The Butcher is vastbesloten om de beste burgers door heel Amsterdam te serveren, vanwaar de opening van de grootste burgerbar tot nu toe in de Negen Straatjes. Het haute fastfood menu op deze locatie kent weer alle Butcher-klassiekers: de royale ‘The Butcher’ Angus beef burger, ‘The Butcher’s Wife Favourite’ kipburger’, ‘The Codfather’ fish & chips, ‘The Bun-less Burger’, ‘The Veggie Delight’ , ‘The Quinoa, Kohlrabi & pearl onion salad’ en ‘Sweet Potato Chips’. Ook dorstig? Probeer de nieuwe The Butcher’s homemade milkshakes en verschillende speciaalbieren.

the-butcher-negen-straatjes-amsterdam-1

Net als bij de andere vestigingen zien we dankzij de open keuken hoe de “butchers” jouw vlees bereiden, maar toegevoegd is nu het terras. Dit nieuwe ingrediënt in het bestaande recept van The Butcher zorgt ervoor dat we lekker buiten kunnen zitten met de high-end milkshakes, de beste burgers en bieren.

Naast deze nieuwe plek in het hart van Amsterdam, kunnen we dit najaar ook The Butcher Social Club verwachten te Amsterdam, terwijl de Europese uitbreiding van The Butcher haute fastfood ons naar Ibiza en Milaan zal brengen.

Openingstijden:

Zondag – dinsdag 12:00 tot 01:00 uur
Woensdag – zaterdag 11:00 tot 03:00 uur

 

Geschreven door Maaike Kop Jansen. maaike

Naast haar dagelijkse werkzaamheden bij Bon Bon schrijft Maaike in haar vrije tijd gepassioneerd content over Food & Events voor Mannenstyle.nl. Je vindt haar ook op LinkedIn!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram