Sneaker Scout: Win deze heerlijke Raven runners van Arkk Copenhagen! (Winactie)

Sneaker Scout: Win deze heerlijke Raven runners van Arkk Copenhagen! (Winactie)

arkk-copenhagen-raven-sneakers-winnen-1

Vandaag een bijzondere Sneaker Scout, want niet alleen bekijken we de collectie van Arkk Copenhagen, ook geven we een paar gloednieuwe Arkk Raven sneakers weg. De nieuwe collectie van het Scandinavische merk is nu verkrijgbaar en we like what we see.

Scandinavische merken staan over het algemeen bekend om hun strakke design. Bij het Deens Arkk is dit niet anders. De Arkk Raven runner is minimalistisch in ontwerp en is bovendien super licht van gewicht. De buitenzijde is van 2 soorten polyester stof gemaakt en heeft veters op een wel zeer speciale manier gepositioneerd met elastiek aan de zijkant.

arkk-copenhagen-raven-sneakers-3De sneaker heeft een relaxte en aparte uitstraling en is makkelijk combineerbaar bij jeans en gekleurde broeken. De binnenzijde is eveneens van polyester en heeft een uitneembare zool. De pasvorm is door dit laatste erg comfortabel en zo perfect voor een avondje ‘raven’, een stad doorslenteren of naar de voetbalclub, eigenlijk een schoen die je het liefst iedere dag draagt.

WIN ARKK Copenhagen Raven runners!

Wij geven deze maand een heerlijk paar ARKK Raven sneakers weg t.w.v. € 99,95. Een goed begin van de maand oktober, niet? Wil jij winnen? Laat dan heel simpel je schoenmaat achter bij onze aankomende ‘WIN ARKK’ post op Facebook of Instagram!

Alvast een paar bestellen via VT Mode.nl? Gebruik onze ARKK Copenhagen kortingscode voor 10% korting op de gehele collectie: VT-MS-PFWM

arkk-copenhagen-raven-sneakers-winnen-3

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram