De Showtime documentaire ‘Gringo: The Dangerous Life of John McAfee’ beschuldigt de anti-virus software miljonair van moord & verkrachting..

De Showtime documentaire ‘Gringo: The Dangerous Life of John McAfee’ beschuldigt de anti-virus software miljonair van moord & verkrachting..

Gringo: The Dangerous Life of John McAfee vertelt het bizarre en weerzinwekkende verhaal van tech miljonair John McAfee – beroemd voor het uitvinden van anti-virus software die hem honderden miljoenen dollars opleverde en hem zelfs tot ‘Libertarian’ kandidaat maakte voor het presidentschap. 

De beruchte McAfee vertrok na zijn politieke ambities naar Belize, waar hij een vesting bouwde met eigen harem en daar uitgroeide tot een drugsbaron die bovendien hoofdverdachte is in o.a. de moord op zijn buurman..

De regisseur, Nanette Burstein, die de documentaire op het Toronto Film Festival in première zag gaan, begeleidt de documentaire, die theoretiseert hoe McAfee precies zijn huurmoordenaars en lijfwachten gebruikte om de brute moord te plegen tegen een Amerikaanse expat, terwijl hij ook bij een andere moord en verkrachting betrokken was van een Harvard biologe, die hem in een lab hielp in het Midden-Amerikaanse land.

“I was blown away”, zei Burnstein in een telefonisch interview. “Ik had niet verwacht dat ik al deze schokkende details zou vinden”, aldus de filmmaakster na afloop van het afronden van de docu

“Is hij echt schuldig aan beide moorden?” Voegt ze eraan toe. “Heb ik DNA-bewijs om het te bewijzen? Dat niet. Maar ik denk dat het bewijs tegen hem zo vernietigend is, dat ik wil dat mensen nadenken over hoe iemand weg kan komen met iets als dit”.

Gringo: The Dangerous Life of John McAfee wordt momenteel uitgezonden op Showtime en zal ongetwijfeld via Google ergens te vinden zijn..

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram