Check hoe in deze video een $4 burger wordt vergeleken met een $777 burger

Check hoe in deze video een $4 burger wordt vergeleken met een $777 burger

Hamburgers zijn een Amerikaanse uitvinding en van McDonald’s tot Burger King, het is de ideale fastfood to-go. Maar wat gebeurt er als je het vaak goedkope menu-item in een aantal verschillende prijsklassen bekijkt? Check de vid!

BuzzFeed’s Keith en Steven gingen op reis naar Las Vegas om uit te vinden waarin burgers verschillen in diverse prijsklassen. Ze bemonsteren een diversiteit aan hamburgers voordat ze uiteindelijk komen bij een klein wonder van $ 777..

Na korte uitstapjes naar The Habit Burger Grill, waar ze de Double-Char Burger proefden voor $ 4,15 en de $ 18 Hog Burger bij Gordon Ramsey’s BurGR testten, kwam het duo eindelijk uit bij Burger Brasserie en de 777 Burger.

En met het citaat “Ik had niet gedacht dat een burger een ervaring kon zijn tot vandaag”, kunnen we stellen dat de 777 Burger zeker alles was dat we zouden kunnen verwachten van een hamburger, met weliswaar een huurprijs gelijk aan misschien wel jouw huur.

Verrassend genoeg was het echter Gordon Ramsey’s $ 18 Hog Hamburger die BuzzFeed’s Steven het meeste onder de indruk bracht.

Bekijk de video bovenaan voor een gedetailleerde blik op deze hilarische en intrigerende eetervaring.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram